Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Загубеният йети“ с първи магически трейлър

„Загубеният йети“ с първи магически трейлър

Аз детето | 2019-06-03

„Загубеният йети“ с първи магически трейлър

Тази есен се отправяме на вълнуващо приключение, дълго повече от 3000 километра, за да проследим историята на едно необикновено създание. „Загубеният йети“ е новата съвместна продукция на DreamWorks Animation и Pearl Studio, която разказва за силата на приятелството, вярата в успеха и вълшебствата, които съществуват, стига да повярваш в тях.

Йи е свободолюбиво 16-годишно момиче. Като всеки тийнейджър последното нещо, което иска, е да прекарва време с баба си и майка си. Покривът на сградата, в която живее, е любимото ѝ място за уединение, където остава сама с мечтите си да обиколи света. Една вечер усамотението ѝ е нарушено от появата на бебе йети с огромни размери, намерило подслон на същия този покрив. Привидно уплашен и търсещ единствено близост и разбиране, малкият йети се превръща в нейна слабост, а идеята той да се върне на мястото, на което принадлежи, става нейна мисия. Така започва шеметното приключение на Йи и нейните щури приятели Джин и Пенг. Те кръщават странното създание Еверест и се впускат в главозамайващо търсене на неговите корени, за да го върнат отново при семейството му на най-високата точка на Земята – страховитите снежни капани на величествените Хималаи.

За да завършат мисията си успешно обаче, тримата приятели винаги трябва да са на една крачка пред д-р Бърниш – богат и властен човек, който има намерение да залови магическото същество с помощта на помощничката си д-р Зара. Дали ще се справят и какво ще им коства това, ще разберем съвсем скоро.

Стягайте багажа за величествените Хималаи, където ще потърсим „Загубеният йети“. Само в кината от 27 септември на 2D и 3D.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град