интересно

Начало | интересно | Децата питат, влогърите отговарят: вижте как децата задават въпроси на Павел Колев и Ицака

Децата питат, влогърите отговарят: вижте как децата задават въпроси на Павел Колев и Ицака

Аз детето | 2019-05-31

Децата питат, влогърите отговарят: вижте как децата задават въпроси на Павел Колев и Ицака

Не трябва да забравяме, че можем да се учим от младите. В навечерието на Деня на детето 11-годишният Йоан Русев влезе в ролята на водещ в сутрешния блок на телевизия Bulgaria ON AIR. Събеседници на ученика от Националния учебен комплекс по култура бяха влогърите Павел Колев и Христо Стефанов – Ицака, които пленяват малки и големи с канала си в YouTube.

„Много обичам да се уча на нови неща. Когато нямаме срещи и клипове за монтиране, опитвам да взема нещо, което не съм правил досега и да се уча. Христо разхожда кучето си, обича да играе на игри и да рита. Той е повече по спорта, аз съм повече по компютрите“, сподели Павел, запитан от Йоан за любимите занимания в свободното време. Влогърът отбеляза в „България сутрин“, че с Ицака са мотивирани да работят благодарение на позитивните отзиви, които получават. И подчерта, че работата им дава свобода. Йоан отбеляза качествената продукция на двамата влогъри, а Павел изрази задоволството си от положителното влияние, което успяват да окажат на подрастващите. Според влогъра постоянството е в основата на техния успех.

„Може би не правим най-хубавите клипове, не сме най-добрите актьори, но с постоянство успяваме да вържем аудиторията. Имаме график да качваме по един клип на седмица“, посочи Павел. „Има някаква специална връзка между нас, която ни държи на ниво. Интернет учи хората“, каза от своя страна актьорът и влогър Христо Стефанов – Ицака. А утре Павел и Ицака ще представят новата си песен, написана за тях лично от Лъчо от СкандаУ.





Коментари
1 коментар

Вики Вaсевa, 11 г.,

Публикувано на 13.06.2019

#яки нещa

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град