Технологии

Начало | Технологии | Sonic The Hedgehog 2 е безплатна в Steam точно сега, вземете я, докато може

Sonic The Hedgehog 2 е безплатна в Steam точно сега, вземете я, докато може

Аз детето | 2020-10-12

Sonic The Hedgehog 2 е безплатна в Steam точно сега, вземете я, докато може

Sonic the Hedgehog 2 е обичана класическа игра, която затвърждава Sonic като основна поредица. Пък и гледахте новия филм, нали? И сега, ако никога досега не сте я играли, можете да получите играта безплатно – в момента тя е намалена със 100% в Steam. Играта е напълно безплатна до 19 октомври, което означава, че имате цяла седмица, за да вземете Sonic the Hedgehog 2 и да я запазите завинаги.

Това е играта на Sonic, която за първи път представи Tails, двойноопашатия приятел на Sonic, като двамата се обединиха, за да победят още веднъж д-р Роботник. Факт е, че играта не притежава модерните графики, каквито сме свикнали да има днес, но също така е и факт, че дълги години наред беше хит сред хора от всякаква възраст, така че със сигурност е занимателна и това няма как да е случайно!

Играта е безплатна по повод 60-годишнината на Sega, фирмата създала Соник, както и още куп известни игри, която е основана през 1960 г. С първоначалната цел – производство на игрални автомати. Sonic the Hedgehog 2 първоначално е издаден през 1992 г. за Sega Genesis. Това безплатно копие е по същество порт на оригинала, така че не очаквайте никакво ремиксиране наравно със Sonic Mania.

Освен това в момента в Steam се случва огромна разпродажба на Sega, за да отпразнуваме годишнината; вижте всички изгодни оферти тук.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град