Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Ако сте изоставили героя си в World of Warcraft, сега е моментът да си го върнете безплатно

Ако сте изоставили героя си в World of Warcraft, сега е моментът да си го върнете безплатно

Аз детето | 2020-11-06

Ако сте изоставили героя си в World of Warcraft, сега е моментът да си го върнете безплатно

Бившите играчи на World of Warcraft или ще се отчаят, или ще се зарадват на новината, че Blizzard е направил играта безплатна за достъп до 9 ноември. „Вие и вашите съюзници са необходими отново на фронтовите линии“, казва Blizzard. „Този уикенд даваме на всички играчи с неактивни акаунти в World of Warcraft пълен достъп до играта и всички ваши герои безплатно.“

Играчите ще могат да получат достъп до всички разширения на играта, като използват функцията специално програмирана за годишнината на играта, която геймърите наричат „времето на Chromie“ – Chromie е бронзов дракон, който се появява като гном и може да ви „разведе“ между различните ключови събития в историята на WoW. Безплатният период приключва в 23:59 часа на 9 ноември – така че побързайте и се върнете във вълнуващия свят на World of Warcraft.

Това не е всичко, за 16-годишнината си WoW има и още малко изненади.

Играчите, които влязат в системата, ще намерят пакет в пощата си, който ще ви даде 200 Timewarped Badges, елемент, който увеличава опита и репутацията и покана за Orgrimmar или Stormwind.

Това е чудесна възможност за вдигане на нивото на „алтовете“. Освен това Llore и Ju’pa ще задават ежедневен въпрос за любопитни факти за Warcraft и ако отговорите правилно също ще получавате Timewarped Badges и голям опит. Ще получите възможност и да се биете със старите босове като лорд Казак, Азурегос и един от четирите дракона на кошмара, за да спечелите класическа плячка за вашата колекция.

Korrak’s Revenge също се завръща. Това е оригиналната версия на долината Алтерак, с някои модерни добавки и обрати. Играчите могат да се присъединят и да придобият опит, както и да спечелят два нови предмета: Stormpike Battle Ram за Алианса или Horde’s Frostwolf Snarler.

Вижте още:
Омръзна ли ви от World of Warcraft? Тогава опитайте тези 4 интересни браузър игри!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град