Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Новият ъпдейт на The Sims 4 ще ни заведе на ски и снежно скално катерене

Новият ъпдейт на The Sims 4 ще ни заведе на ски и снежно скално катерене

Аз детето | 2020-10-23

Новият ъпдейт на The Sims 4 ще ни заведе на ски и снежно скално катерене

The Sims 4 Snowy Escape е новият ъпдейт за очевидно вечно любимата игра на малки и големи. И ако тази зима няма да ходите на някоя дълга и желана екскурзия, то симовете ще ви заведат на нещо вълнуващо. През ноември ще посетим нов свят, вдъхновен от Япония, където вашите симове ще могат да карат ски и да се катерят на скала в живописната планина Комореби. Този нов пак идва доста бързо след игралния пакет The Sims 4: Star Wars, който ни хареса, ако не сте го опитали, сега е моментът. Все пак кога друг път Кайло Рен може да ви е брат или най-добър приятел. Въпреки това много от феновете на Sims се надяваха на по-голям ъпдейт и разширяване и все още чакат нови тонове на кожата (които трябва да се появят през декември) и други корекции и подобрения, които не включват светлинни мечове и астрометроиди.

Snowy Escape изглежда като по-традиционно разширение, така че ще видим дали ще се възприема по-добре от Симс феновете. „Вдъхновеният от Япония свят предлага разнообразие от дейности, на които да се насладят симовете, от разпускане в банята на онсен в планината, медитация или тестване на техните граници с вълнуващи и понякога опасни спортни дейности като ски, сноуборд и скално катерене“, казва EA.

В Sims 4 има и интересна настройка на системата за черти на начина на живот, както и добавянето на система, наречена Sentiments. Вместо да определяте как вашите симове ще реагират на нещо въз основа на атрибутите, които сте им дали, тази система ще е нещо като натрупване на житейски опит. Когато е млад симът ще реагира на нещо по един начин, а когато е по-стар на същото нещо по друг. Точно както в истинския живот! „За първи път до 16 начина на живот ще се проявят в отговор на действията и навиците на сима, променяйки поведението им значително повече от създаването на черти на сим, тъй като те отразяват преживяното от сима“, казва EA. „Настроенията представят как двама симове могат да се чувстват различно по отношение на резултата от споделеното преживяване и да имат трайно въздействие върху взаимоотношенията на симовете помежду си, засягайки техните социални взаимодействия.“

Snowy Escape ще донесе и ново облекло, за да стопляте вашите Sims през зимата, както и нови предмети за изграждане, много с японска тематика, като езерце с рибки кои. Интересното е, че Snowy Escape ще бъде първият свят на Sims 4, в който играчите могат да си построят дом в един от трите нови квартала или просто да наемат място за почивка.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град