афиш

Начало | афиш | Заповядайте на шеста Национална Хари Потър фен среща във Варна

Заповядайте на шеста Национална Хари Потър фен среща във Варна

Аз детето | 2010-11-24

Заповядайте на шеста Национална Хари Потър фен среща във Варна

Тази събота, 27 ноември от 17:00 часа Public Варна очаква отново всички фенове на младия магьосник Хари Потър и богатата вселена на Джоан К. Роулинг

В Събота, 20  ноември 2010г. българските почитатели на Хари Потър се събраха за 6-ти пореден път на Национална Хари Потър фен среща организирана от магазини Public, детски портал Az-Deteto.bg и Националния Хари Потър фен клуб Потър Мания. Както всеки път събитието беше съпроводено с много игри, конкурси и разбира се награди. Родните фенове имаха възможност да се включат в утвърдените конкурси за най-добър костюм и най-добра рисунка, а тази година за първи път се проведе и уникален по рода си турнир по магии с новата игра от поредицата "Хари Потър и даровете на смъртта", чрез иновативната технология на Xbox 360 - Kinect. В турнира по магии се включиха 24 участника, които правеха магии със своите ръце, досущ като истински магьосници.

Най-добри магьосници станаха:

1-място: Николай Рисни на 12г. София
2-място: Семира Стоилова на 17г. от София
3-то място: Димитър Войнов на 14г. от София

Най-добре костюмирани дойдоха:

1-място: Михаил Костов на 21г. София
2-място: Екатерина Михайлова на 13г. от София
3-то място: Анастасия Димитрова на 14г. от Враца

Най-хубава рисунка нарисува Бояна Попова от Пловдив.

Заповядайте в събота, 27 ноември от 17:00 часа на фен срещата в магазин Public във Варна ( бул. Сливница 24). Там отново ще ви очакваме с богата програма и много награди.
 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град