Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | От днес та до края на седмицата на малкия екран ще властва „Невероятният свят на Гъмбол“

От днес та до края на седмицата на малкия екран ще властва „Невероятният свят на Гъмбол“

Аз детето | 2020-04-06

От днес та до края на седмицата на малкия екран ще властва „Невероятният свят на Гъмбол“

Той е синьо коте, майка му също, мързеливият му баща пък е розов заек, както и гениалната му по-малка сестричка. А пък средният брат.... е той е... ходеща златна рибка с крака. За незапознатите това може и да звучи като най-странния и тъп анимационен сериал на всички времена, но феновете или тези, които са гледали дори и една серия знаят, че „Невероятният свят на Гъмбол“ е страхотен. Всяка серия е различна и интересна! Някои от приключенията на семейство Уотерсън са обикновени, други никак, но едно е сигурно, винаги са забавни, пълни с поуки и понякога доста абсурдни и все така интересни. От първото си излъчване през май 2011, шоуто е спечелило две награди BAFTA, една „Crystal Award“ от Международния фестивал за анимация в Анеси, една „Annie Award“ от фестивала в Лос Анджелис и две награди от Международния фестивал за анимация „Kidscreen“.

„Невероятният свят на Гъмбол“ е анимиран телевизионен сериал, проследяващ неудачите на семейство Уотерсън – обикновено семейство от необикновения град Елмор. Както животът на повечето семейства, така и животът на семейство Уотерсън е доста хаотичен. Ричард,16-метров заек и баща домошар, се занимава с всичко друго, но не и с работа. Като всеки татко, неговият дом е неговата крепост, но в този случай крепостта е в ръцете на Мама. Никол е усилно трудеща се майка, която се опитва да издържа семейството си и е пример за идеалната майка (като изключим малкия проблем с неумението й да потиска гнева си). Анаис е най-умната в семейството, 4-годишно зайче с гениален ум, което никой не слуша, а и кой ли се вслушва в думите на едно детенце? Дарвин е златна рибка, на която порастват крачка и се превръща в член на семейството.

В центъра на всичко това виждаме Гъмбол, едно пълно с енергия 12-годишно момче, склонно да опита от всичко: например да спи на земята, докато един робот се опитва да открадне самоличността му, или пък да се облече като клакьорка и да прави шпагати, за да впечатли момичето на мечтите си – Пени фъстъчката (с еленови рогца). Непоправимият оптимизъм на Гъмбол компенсира очарователната му глуповатост, често ставаща причина безкрайните му неудачи буквално да „избухват“ зрелищно в лицето му. Каквото и да му се случи, той веднага се изправя на крака, макар че единственото, което научава от грешките си е как да сгреши отново.

Ще се попитате защо ви казваме всичко това, след като сте гледали историите на Гъмбол по 200 пъти? Първо има и такива, които все още не са си дали този шанс и сега е времето да опитат! А тези от вас, най-големите фенове, също ще се зарадват на новината. От днес до края на седмицата Cartoon Network става Gumboll Network! Точно така, цяла седмица, 24 часа гласовете на Гъмбол, Анаис, Никол, Ричард, Дарвин и на всички останали жители на Елмор ще звучат от малкия екран и нищо друго! Така че, време е за един дълъг Гъмбол маратон!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град