интересно

Начало | интересно | Забавен детски хороскоп за 2015 година

Забавен детски хороскоп за 2015 година

Аз детето | 2014-12-31

Забавен детски хороскоп за 2015 година

Днес в последния ден на годината ще ви предложим да прочетете нещо забавно, което като нищо може да ви се случи през новата година. Това е нашият детски хороскоп, написан специално за вас, деца! Така че вижте какво е най-важното нещо, което ще ви се случи през новата 2015 година. А в добавка ще прочетете и кои ще са късметлийските ви цветове за 2015.

Овен: Вие сте прекрасен, позитивно настроен човек и през следващата година ще спечелите много приятели. Един съвет от нас: винаги бъдете себе си!
Цвят на късмета: жълт, любимо занимание: пътешествия, най-късметлийски ден: 13 юли

Телец: Раздавате усмивки и получавате същото в замяна. Не забравяйте, че най-добрите ви приятели се нуждаят от вас повече, отколкото можете да си представите.
Цвят на късмета: кафяв, любимо занимание: танци, най-късметлийски ден: 17 април

Близнаци: Понякога ви е трудно да забравите и простите. Но следващата година ще преодолеете това и ще откриете най-добрия си приятел.
Цвят на късмета: сребрист, любимо занимание: книги, най-късметлийски ден: 1 декември

Рак: Винаги сте в страхотно настроение и хората обичат компанията ви. Защо не помислите да създадете клуб, който да обединява приятелите ви и с това да направите забавлението по-организирано.
Цвят на късмета: розов, любимо занимание: спорт, най-късметлийски ден: 22 май

Лъв: Искате да се влюбите в някого – шансът е наблизо. Опитайте се да не мислите само за това. Забавлявайте се на воля с приятели и нещата ще се случат от само себе си.
Цвят на късмета: тъмнозелен, любимо занимание: компютри, най-късметлийски ден: 18 януари

Дева: Отворете очите си и погледнете в огледалото. Умни и красиви сте – само трябва да слушате повече вътрешния си глас. Годината ще бъде по-добра отколкото си мислите.
Цвят на късмета: тъмночервен, любимо занимание: цветя, най-късметлийски ден: 14 юни

Везни: Ще бъдете много по-щастливи ако се концентрирате да правите неща, които ви харесват. Дори училището ще е по-приветливо място за живот – може би защото там ще откриете нови приятели.
Цвят на късмета: лилав, любимо занимание: музика, най-късметлийски ден: 4 септември

Скорпион: Тази година ще ви донесе очарователни изненади. В сърцето на някого ще заемете специално място. Помнете, че семейството ви също има нужда от вас.
Цвят на късмета: зелен, любимо занимание: фотография, най-късметлийски ден: 20 август

Стрелец: Опитайте се повече да говорите за това как се чувствате и всичко ще се случва много по-лесно. Криете толкова топлина в сърцето си – подарете я на хората до вас и ще бъдете щастливи!
Цвят на късмета: златист, любимо занимание: писане на имейли, най-късметлийски ден: 11 февруари

Козирог: Понякога имате нужда да останете сам и в това няма нищо лошо. Приятелите ви знаят, че все още ги обичате. Все пак хубаво би било да измислите нещо забавно – това сплотява.
Цвят на късмета: бял, любимо занимание: филми, най-късметлийски ден: 15 март

Водолей: Често се пренасяте в свой собствен свят и забравяте за околните. А приятелите и семейството ви се нуждаят от вас. Общувайте повече и годината ще ви донесе много забавления и обич.
Цвят на късмета: светлосин, любимо занимание: компютърни игри, най-късметлийски ден: 1 ноември

Риби: Понякога ви е трудно да разберете какво искате да направите – не се тревожете – на всеки се случва. Поговорете с приятелите си, те ще ви помогнат, а една обиколка на града ще развесели всички ви.
Цвят на късмета: син, любимо занимание: животни, най-късметлийски ден: 5 май



Коментари
2 коментара

Виктория Михайлова, 10 г.,

Публикувано на 04.01.2015

яко

Симона Тодорова, е наа г.,

Публикувано на 05.01.2015

Браво на сайта !!! Чудесен е ! Аз съм стрелец защото съм родена на 11 12 2004

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град