покани

Начало | покани | Весел панаир, томбола с награди и музика на открито за празника на Трявна

Весел панаир, томбола с награди и музика на открито за празника на Трявна

Аз детето | 2016-06-14

Весел панаир, томбола с награди и музика на открито за празника на Трявна

Трявна отбелязва празника си на Петдесетница. И през тази година Общината подготвя разнообразна програма за своите жители и гостите на града. Панаирът в Трявна ще започне този петък, 17 юни и ще продължи до неделя.

Началото на тържествата ще бъде дадено на 18 юни (събота) от 10 ч. с колоездачно състезание за деца по маршрут: „Парк зад НЧ „Пенчо Славейков 1871“ – SOS Детско селище – с. Околии“ и обратно. В събота от 19:30 ч. ще бъдат изтеглени победителите от томболата с предметни награди, организирана от община Трявна. Голямата награда тази година е телевизор, а билети за томболата на стойност 1 лев могат да бъдат закупени на касата на община Трявна.

За празничното настроение в събота вечер ще се погрижат рок-бандата „Respect band“ и DJ Teddy Georgo, който ще бъде и водещ на празника.

В неделя от 08 ч. в храмовете „Св. Архангел Михаил“ и „Св. Георги“ ще бъде отслужена Света Божествена литургия и тържествен водосвет за здравето на тревненци. Неделният ден е отреден и за спортни прояви. От 09 ч. на тенискорта на спортен комплекс „Ангел Кънчев“ ще започне тенис-турнир за деца, а от 10 ч. под колонадата на НЧ „Пенчо Славейков 1871“ ще бъде даден стартът на турнира по шах „Трявна-юг“ срещу „Трявна-север“.

Традиционните за панаира атракции – стрелбища, люлки, блъскащи се колички; бирарии; търговски павилиони и др. ще бъдат разположени от петък до неделя на ул. „Ангел Кънчев“ в зоната от кръговите кръстовища до завод „Трема“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град