новини детски

Начало | новини детски | В училището ми въвеждат униформи

В училището ми въвеждат униформи

Никол | 2009-03-07

Здравейте, отново съм аз, Никол.
Аз уча в НСОУ "София", моята новина е, че в нашето училище въвеждат униформи и така смятам, че ще се отличаваме от другите училища и ще бъдем едно европейско училище.
Ще се радвам да пишат и други деца за техните училища.

В моето училище тренират хандбал
В моето училище всяка година се провеждат турнири по народна топка и футбол
В училище "Климент Охридски" в Бяла Слатина се проведе олимпиада по български езикКоментари
19 коментара

Люба , ,

Публикувано на 07.03.2009

И в нашето училище ще има униформи ние ги видяхме много са грозни

Белла Димитрова, 8 г.,

Публикувано на 07.03.2009

Никол аз не съм съгласна с теб .Родителите ни са копили преклено много дрехи за училище .Не е честно да носим униформи.

Анастасия , ,

Публикувано на 09.03.2009

За Люба:Недей да обиждаш униформите.На някои хора работата им е свързана точно с тях.А вие знаете ли че едно време са носили къси прически за момчетата и за момичетата имало - не,нямало такива пуснати коси в училище както сега по нашето време! Тогава не само че не било мода,нормално и уважително да имаш пусната коса в училище,ами те и не можели!Защо ще ме попитате вие?Защото са им ги рязали!Затова не убиждаите униформите,макар че са малко не на мода заради тяхното старо начало!

Ангел , 14 г.,

Публикувано на 10.03.2009

ние имаме ониформи отдавна

Мейлин Софта, 13 г.,

Публикувано на 10.03.2009

аз мисля че дават униформи защото майките и бастите ни сигурно вече не искат да харчат пари за дрехите коуто вижеаме че носят насите другарцета и ние искаме да имаме систите но има европейска криза за това сега трабва да не затрудним майките и бастите си да харцат за нас купища пари!

Цвети Младенова, 11 г.,

Публикувано на 13.03.2009

Никол аз не съм съгласна с теб .Родителите ни са копили преклено много дрехи за училище .Не е честно да носим униформи.

, 11 г.,

Публикувано на 13.03.2009

и ние имаме униформи.Бяла блузка с баджа на училището,зелени,войнишкозелени суичъри карирана шотландска поличка и карирано шотландско шалче.харесва ми

Стела , ,

Публикувано на 14.03.2009

Аз съм от град Кричим.Уча в най хубавото училище\"Кирил и Методи\".Ние също имаме униформи,жалко че ги носим само на празници.Лично аз - много ги харесвам.

Стела , ,

Публикувано на 14.03.2009

За тези които не харесват униформите: униформата не е демоде.Мама каза че в Германия също има униформи.Не може да ходите на училище като на разходка, трябва да се научим да сме истински ученици.....

Николета , ,

Публикувано на 17.03.2009

Стела Публикувано на 14.03.2009 За тези които не харесват униформите: униформата не е демоде.Мама каза че в Германия също има униформи.Не може да ходите на училище като на разходка, трябва да се научим да сме истински ученици..... Аз мисля че не би трябвало да носим униформи!Не искам да съм еднаква...Да гледам най-добрата ми приятелка да носи същите дрехи като мен...Аз мисля че са демоде. В къщи имаме най-различни дрехи,а в училище да ни казват какво да си обличаме...Моята братовчедка която учи влондон казва че в училище е забранено да си с лак....

Величка Йорданова, ,

Публикувано на 21.03.2009

офф някои хора трябва първо да се научат да пишат правилно

Моника Костова, 11 г.,

Публикувано на 02.04.2009

в нашето училище догодина ще има униформи.едно от децата спечели конкурса за мартеници това сам аз!!!

Георги , 8 г.,

Публикувано на 30.04.2009

мразя униформите

Станимира Русанова, 10 г.,

Публикувано на 09.09.2009

В нашето училище имаме униформи.Много са готини и аз ги харесвам,въпреки,че полата е задължителна само на празници,а другото винаги.

Митков Димов, 15 г.,

Публикувано на 15.09.2009

Ама вие сусем не се чувате не сме в СОЦИАЛИЗМА 21 ВЕК СМЕ свободна Държава Всеки има Право да носи какво реши Живота си е негоф !!! РАЗБЕРЕТЕ

Красимира Петрова , 14 г.,

Публикувано на 21.09.2009

До Митко Домов Първо се научи да пишеш грамотно и тогава коментирай!!! А униформите изобщо не са демоде,напротив!Най-елитните училища в чужбина задължително имат униформи.Трябва да се научим да ходим на училище като ученици а не като к*рви (отнася се за момичетата,защото ми е писнало да гледам г*зове и ц*ци, всички си ги имат ама не всички ги излагат на показ,както правят някой момичета!)и има мн хубави униформи ,т'ва че на някои умници който искат да са "индивидуални" не им харесва не засяга никой така или иначе скоро във всички училища ще се въведе униформа,което мен лично ме радва.

Илиян , ,

Публикувано на 01.10.2009

Аз съм съм съгласен с Митков Димов, 15 г., Варна,защото с тея униформи ще ходим и през зимата, а то нашата беше 30 лв.,а е само ризка и панталон!

Илиян , ,

Публикувано на 12.10.2009

А от онзи ден ги направиха 90 лева за 2 комплект

... ..., ... г.,

Публикувано на 06.09.2010

Според мен енай-добре всяко училище да има униформи но да се носят само за празници.Или по желание на ученика.Не съм съгласна с Анастасия , просто защото не трябва да се сравняваме с преди 20 години.Тогава и да си искали да носят други дрехи те просто не са имали.По магазините не е имало такива дрехи като сега!До редакцията:Вие какво мислите?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град