новини детски

Начало | новини детски | Медено парти и поредното признание за клуб “Родолюбие” към Помощното училище в Плевен

Медено парти и поредното признание за клуб “Родолюбие” към Помощното училище в Плевен

Помощното училище, Плевен | 2009-03-26

Медено парти и поредното признание за клуб “Родолюбие” към Помощното  училище в Плевен

Поредното признание за клуб “Родолюбие” не закъсня. То е конкурсът “Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”.

На Седмото международно пчеларско изложение в Плевен бяха обявени резултатите от надпреварата. От общо 257 рисунки във втората възрастова група композиционното пано “Аз обичам мед” на клуб “Родолюбие” беше отличено със специална награда на организаторите.
Поздравителен адрес и благодарности от Чавдар Велинов и Цано Златев, председател на журито, получи лично г-н Милен Наков, директор на Помощното училище.

Общо три са рисунките, които илюстрират каталога на Седмото международно пчеларско изложение в Плевен и една от тях е композиционното пано “Аз обичам мед” на клуб “Родолюбие”.

Посрещането на пролетта в Помощното училище продължи с гостуването на творческа работилница “Автентичен фолклор” към читалище “Просвета” – с. Ясен, с ръководител г-жа Филиповска. Инициатор на проявата е Юлия Пенева, секретар на читалището. Децата подариха на своите приятели от Помощното училище красиви саморъчно изработени мартенички и картички с послания. В тях децата бяха вложили много фантазия и сръчност. “Нашата идея е заедно да се повеселим и да посрещнем Баба Марта и съм много щастлива, че това стана реалност и успяхме да зарадваме дечицата”, сподели Юлия Пенева.

След милите гости от с. Ясен пролетният купон продължи в Помощното училище с медено парти, организирано от директора на училището Милен Наков. Много смях и веселие изпълваха коридорите на училището, децата от душа и сърце се забавляваха, танцуваха и се почерпиха за успеха с вкусен мед.

Медоносна пчела

Млад художник от Помощното училище в Плевен подреди първа самостоятелна изложба
Клуб “Родолюбие“е отличен с награда във фотоконкурс за разделното събиране на опаковки
Ябълка с мед ала Томи



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град