важните неща

Начало | важните неща | Училището е забавно място според децата, посещаващи Az-deteto.bg

Училището е забавно място според децата, посещаващи Az-deteto.bg

Аз детето | 2012-10-16

Училището е забавно място според децата, посещаващи Az-deteto.bg

В нашата септемврийска анкета, повлияни от това, че през този месец е Първият учебен ден, ви зададохме въпроса: „Какво мислите за училището?“. С изключително удоволствие ви съобщаваме, че на този въпрос 37 процента от вас са отговорили, че смятат училището за място, в което научават интересни неща. С този резултат вие показвате, че българските ученици не са мързеливи, както много възрастни твърдят. Това показва и че българските учители се справят добре с работата си, щом успяват да ви научат на нови и интересни за вас неща. :-)

А в доказателство на това, 19 процента от участвалите наши читатели в анкетата са отговорили, че в училище могат да се забавляват с приятелите си, заради което може да се каже, че също харесват училището. А и сме сигурни, че покрай забавленията с приятелите, също научавате нещо.

14 процента от вас са отговорили изключително искрено, като са казали, че училището е място, което не харесват. Сигурни сме, че причина за този отговор може да е много строги учители или пък лоши съученици. Но ви съветваме да помислите отново, защото дори наистина в училище да има трудни и скучни моменти, има и много полезни и интересни уроци – просто трябва да ги откриете.

Същото съветваме и 10 процента от приятелите ни, които са отговорили, че училището е място, което са задължени да посещават. Това наистина е така, но както са отговорили и останалите, училището е място, в което може да се научат интересни неща и да се забавлявате.

И накрая, но не и по важност, 6 процента от вас са отговорили, че училището е място, в което се запознават с нови хора. Надяваме се, че тези хора ви стават и нови и добри приятели.

Новата ни анкета вече стартира. Надяваме се, че ще ви бъде толкова интересна, колкото на нас отговорите ви. :-)



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град