малък готвач
Начало |
малък готвач |
Торта с плезирен крем
Торта с плезирен крем
Продукти:
3 кутии обикновени бисквити
3 яйца
3 супени лъжици какао
1 пакетче масло
1 чаша захар
1 компот
3 кутии обикновени бисквити
3 яйца
3 супени лъжици какао
1 пакетче масло
1 чаша захар
1 компот
За крема:
3 жълтъка
1 пакет масло
3 супени лъжици какао
1 суп. лъжица захар
Начин на приговяне:
Бисквитите се начупват на дребно и се заливат с водата на
един компот. Подреждат в тавичка и се натъпкват.
Начин на приготвяне на крема:
Разбърква се добре и се смесва с отделно
избитите на сняг 3 белтъка с една чаша захар.
След това се заливат бисквитите.
Оставя се в хладилника да престои и е готово
за ядене.
Приятен апетит!
Радка Драгоева, 34 г.,
Публикувано на 17.05.2010
Ммммм...вкусотия стана!
Антония Тодорова, 9 г.,
Публикувано на 24.03.2011
много вкусно стана