малък готвач

Начало | малък готвач | Торта с плезирен крем

Торта с плезирен крем

Габриела Димитрова, 9 г., Перник | 2007-01-13

Продукти:
3 кутии обикновени бисквити
3 яйца
3 супени лъжици какао
1 пакетче масло
1 чаша захар
1 компот

За крема:
3 жълтъка
1 пакет масло
3 супени лъжици какао
1 суп. лъжица захар

Начин на приговяне:
Бисквитите се начупват на дребно и се заливат с водата на един компот. Подреждат в тавичка и се натъпкват.

Начин на приготвяне на крема:
Разбърква се добре и се смесва с отделно избитите на сняг 3 белтъка с една чаша захар. След това се заливат бисквитите. Оставя се в хладилника да престои и е готово за ядене.

Приятен апетит!



Коментари
2 коментара

Радка Драгоева, 34 г.,

Публикувано на 17.05.2010

Ммммм...вкусотия стана!

Антония Тодорова, 9 г.,

Публикувано на 24.03.2011

много вкусно стана

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град