малък готвач

Начало | малък готвач | Шоколадови снежни топки

Шоколадови снежни топки

Петя Кирилова | 2007-01-16

Трябват ти:
100 гр шоколад
25 гр масло
25 гр пудра захар
50 гр бисквити.

Начин на приготвяне:
Помоли мама да разтопи шоколад в по-дълбок съд.
После добави маслото и бисквитите и разбъркай добре.
Когато сместа изстине, гребни малко с чаена лъжичка и оформи топка.

Съвет:
Оваляй сладките в пудра захар, за да заприличат на снежни топки.



Коментари
2 коментара

Лиляна Иванова, 13 г.,

Публикувано на 29.11.2008

изглежда супер ще го пробвам

ДеСиЧкАтА савова, 11 г.,

Публикувано на 16.11.2009

да изглежда вкусно но бих махнала пудрата захар и щях да сложа кокосови ктърготини а ако изкате бонбони "РАФАЕЛО" вместо кафяв или челен шоколад сложете бял шоколад и посипете със стълготини и ето ви домашни бонбони "РАФАЕЛО

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град