любопитно

Начало | любопитно | "Тара" - нова поредица книжки

"Тара" - нова поредица книжки

Аз детето | 2007-12-13

"Тара" - нова поредица книжки

Първите две книги от поредицата са вече факт – Чародеите и Битката със Сангравите.
Тара ­ момичето с необикновени способности и странен бял кичур в косата има милиони почитатели по целия свят. Скоро след излизането на първия том от поредицата във Франция, книгата е издадена на повече от 10 езика. Верните фенове с нетърпение очакват всеки следващ том с приключенията на нежната, но храбра Тара и нейните приятели. Интересът към тях е толкова голям, че се подготвя снимането на филм по поредицата.



Тара е едно обикновено момиче, което живее и учи в най-обикновено селце във Франция. Но един ден започват да се случват не дотам обикновени неща, които преобръщат целия й живот. Докато се опитва да разбере истината за своя произход и ревниво пазените от баба є тайни, Тара научава неща, които я смайват и я изпращат в Другосвят ­ място на магове и чародеи.

Обикновеният живот на Тара приключва в мига, в който се оказва там. Под закрилата на Учителя Шем, Тара открива собствените си невероятни способности и се среща с хитроумния жив Дворец, Вампирите и много нови приятели в една страховита битка срещу зловещите санграви за властта над Земята и хората.

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град