любопитно

Начало | любопитно | Излезе 6 брой на списание "Шарено"

Излезе 6 брой на списание "Шарено"

Аз детето | 2007-12-04

Излезе 6 брой на списание "Шарено"

Не трябва да разчитаме на чудеса, но трябва да вярваме в тях – това е коледното послание на новото списание "Шарено". То се разпространява безплатно в София, Варна, Бургас и Русе.
Декемврийският, 6-ти брой на безплатното четиво за родители и деца, поставя пред майките и татковците въпроса „Нужна ли е коледната приказка на детето?”. Коледният дух в броя е подкрепен и от 5 идеи за семеен коледен подарък и още толкова начини да споделите вълшебна Коледа с детето си. „Частен семеен случай” е гостуващото трио: Лара и Владо Береану, заедно с дъщеря им Бенджи.
В рубриката „С грижа за детето” е изяснено какво е значението на ранното детско развитие, а в „Час при доктора” са откроени „предимствата” на лечението с антибиотици. Колонката „Хубава” дава няколко свежи идеи на дамите за празничните вечери. В духа на декемврийското настроение е и тестът в броя „Умеете ли да поправяте сторените грешки”? Средните страници, както винаги, са за децата – с конкурси, в които да участват и забавни истории за четене.

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град