любопитно

Начало | любопитно | Подаръците, писмата, Дядо Коледа

Подаръците, писмата, Дядо Коледа

Аз детето | 2008-01-02

И така, новата година 2008 вече дойде, елхите ще стоят още малко време, сняг има достатъчно, ваканция също, пързалки децата ще си направят.

Пощата на Дядо Коледа беше позатрупана с писма, но ние знаем, че Дядо Коледа не е обикновен човек, пък има и помощници, така че, вярваме в необикновените му възможности и в това, че е прочетено всяко писмо.

Също така вярваме, че всяко добро дете заслужава подарък, а пък ако и получи отговор на писмото си до Дядо Коледа, това вече си е подарък. Защото играчките, освен, че се приготвят от джуджетата, могат да се купят и от магазин, но писмо от Дядо Коледа не се купува.

Екипът на Аз детето освен това вярва, че както самият Дядо Коледа, така и всичките му помощници, както и всички добри хора по света се радват повече на децата, отколкото на всичко друго.

Затова по-долу цитираме малко от писмата на деца, както много доволни от подаръците, така и не дотам.

“Много ти благодаря Дядо Коледа! От все сърце съм ви благодарна! Понеже другите деца имаха телефони и аз малко им завиждах.”
Мария Тодорова

“Много благодаря, Дядо Коледа! Точно това исках. Честита Коледа и здрава и весела 2008-ма! С обич,
Даниел”.

“Много ти благодаря!!! Това беше подаръкът който исках и се надявам, че и догодина ще дойдеш!!! Поздрави от мен и на помоштниците ти – от Анна-Мария”.

“Скъпи Дядо Коледа, много ти благодаря за това, че както всяка година отново изпълни желанията ми. Надявам се, че не съм те затруднила много, все пак аз не искам много... просто ... искам всичко!!! Е какво да се прави, както казва мама “искай и ще получиш, потропай и ще ти отворят”. Благодаря ти от сърце и ти пожелавам весели празници на теб и цялата компания джуджета! С НАЙ-ТОПЛИ ЧУВСТВА ОТ ЛЕТИСИА.”

“Благодаря ти, ДЯДО КОЛЕДА! Много ми хареса! Жалко само че заспах и не можах да те видя!”
Анна Спасова

“Мили Дядо Коледа, благодаря за благопожеланията. На вас, мили джуджета също благодаря за направените играчки. И на теб мила Снежанка за дето чистиш и переш Дядо Коледа.”
Люба

“Скъпи Дядо Коледа, благодаря много за подаръците! Пожелавам на теб и джуджетата много здраве и късмет!”
Александра Минкова

“Здравей, мили Дядо Коледа! Току що видях писмото ти. Подаръците много ми харесват. Благодаря ти от сърце!”
Божидар Вълчев

“Мили Дядо Коледа, мерси за играчката, много е хубава и много поздрави на теб и джуджетата. С обич Галя”.

“Дядо Коледа, благодаря за хубавия лаптоп и цифровото апаратче! Не мога да проумея как изпи горещия шоколад! Весели празници през 2008 г. на теб Дядо Коледа и на джуджетата!!! С много много обич: Поля”

“Скъпи Дядо Коледа, благодаря за айпода. Аз го исках розово и черно, но това е много хубав цвят благодаря. Значките са много хубави благодаря ти.”
Натали

“Дядо Коледа, Много Ти благодаря за всички подаръци ! На нас с Диди много ни хареса кутията, която светеше и пееше! Дано млякото, което ти бях оставила да не се е вкиснало :)! Благодаря, че се подписа на листчето, което ти бях оставила! Подписа ти е страхотен особено онази снежинка! Също така благодаря на джуджетата за красивите и невероятни дрехи! С много обич: Николета”

“Скъпи Дядо Коледа, Благодаря ти за всички подаръци! Ти си най-добрият на света! В момента се радвам на леглото и храня понито – Анабел. Така я кръстих. Анабел ти праща много поздрави. Прати много поздрави на джуджетата и на елфчетата. Моля те кажи на Снежанка да ми пише ако може и й прати много целувки от мен. Дядо Коледа прочетох писмото и в Тайланд ще отида да плувам и като се върна в Добрич също. Моля те кажи ми своя скайп, за да се чуваме понякога. Дядо Коледа, ти писа в писмото да се храня. И аз днеска бях на гости на село и изядох цяла сърма. Писа ми че аз съм ти любимка и бях много щастлива. Искам да те помоля нещо. Моята голяма мечта е да дойда в Лапландия.”
Ния

“Мили Дядо Коледа, получих това, което си пожелах на теб! Радвам се на подаръка ми и се надявам и другата година да ми донесеш това, което ще си поискам! Няколко години подред ти ми носеше не тези неща, които си бях поръчала, а други малко по-различни, но и те ме радваха и все още ме радват. Те са онези кукли, които си ми носил и в момента дори и да не играя с тях, защото съм голяма и не намирам време. Но те сега стоят на една етажерка в стаята ми и я украсяват! Много хора са ми казвали, че Дядо Коледа не съществува, но аз продължавам да вярвам колкото и да не им се вярва. Да знаеш, че много те обичам и няма да забравя колко си щедър към всички деца!”
Вероника

“Мили Дядо Коледа, много ти благодаря за хубавите подаръци. Пижамата ми е точна и е много хубава. Вече знам, че те има и ще чакам с нетърпение другата година. Започвам да си мисля подарък за другата нова година. С обич Марлен”

“Благодаря ти мили Дядо Коледа, много ми харесаха подаръците макар и да имаше повече отколкото исках!!!”
Габриела

“Здравей дядо Коледа! Благодаря ти за имейла. Видях под елхата подаръка си. Много ми харесва. Нищо не сте объркали, това, което съм Ви написала това сте ми оставили под елхата. Ама много бързо влязохте през прозореца и излязохте дядо Коледа. Мама каза, че ако много слушам може да ми оставите под елхата и на нова година малък подарък. Довиждане дядо Коледа.”
Цветелина

“Много ти благодаря дядо Коледа. Джуджетата очевидно много са се трудили. Подаръците, които ми подари са много хубави и забавни. С обич от Зари.”

“Мили Дядо Коледа, аз много съм доволен от подаръка си. Тогава когато се чукна на вратата аз се показах и се затичах към дядо коледа но аз знаех че той не е истинския а е твой помощник. Но няма нищо аз пак се зарадвах но някои от приятелите ми някои не вярват че има истински Дядо Коледа аз вярвам, но не знам защото явно които не вярват и не са слушали и са нямали добри оценки и ти не казваш на помощниците си да му занесат подарък? Изобщо аз като порасна ще дойда да видя Снежанка, теб джуджетата и ако ми хареса мога да стана твой помощник. Но не знам кога ще дойда до Лапландия.”
Богомил

“Скъпи Дядо Коледа! Харесаха ми ТУФЛИТЕ, но аз не исках туфли а палци или балетни пантофки! Всички други подаръци много ми харесаха и шоколада беше много вкусен! Палци тати ще ми вземе палци!
p.s. Извинявай, че не си прегледах пощата по-рано!
Поздрав най-сърдечен,
твой приятел вечен
Ира!”

“Подаръкът който каза че си изпратил на мен, не дойде. Искам да попитам защо. Аз много се вълнувах, че ще имам подарък от теб и твоите помощници, но подаръкът не дойде. Моля ти се, Дядо Коледа, донеси подаръка ми!”
Радина

“Дядо Коледа, аз получих шах, а исках Европолия”.
Владислава

“Мерси Дядо Коледа, разбрах, че ти е харесало нашето ястие. Защо не го открих веднага подаръка от теб? До година! Аз много ще слушам. Очаквам и подаръците, които си оставил при баба и дядо. Очакваме те днес.”
Станимира

“Скъпи Дядо Коледа! Благодаря, че ми отговори на писмото, но след щателно претърсване никъде не открих това, което исках :'(. Май не съм била мн послушна тази година.”
Галина

“Благодаря Дядо Коледа и на теб, но аз не искам лакомства, а само мп4 плеар нищо другия път ще знаеш. от Ники”

“Мили Дядо Коледа, аз си пожелах една чантичка с гримове, а получих ръкавици с шапка! Защо е така?”
ДаянаКоментари
17 коментара

кристияна хинчева, 14 г.,

Публикувано на 05.10.2008

не вярвам в дядо коледа , кат го видя на живо с елените си и другите си работи , тогаз ша повярвам ....

Росица Борисова, 4 г.,

Публикувано на 06.10.2008

ЗА Коледа да ми донесеш моляте беби бон много те моля довиждане

Весиле Хюсеинова, 10 г.,

Публикувано на 12.11.2008

Много е хубаво.Но неможах да намеря моето писмо.

серкан себайдин, 8 г.,

Публикувано на 23.11.2008

скъпи дядо коледа желая за коледа комплект с космонавти и ръкета.

Марио Филипов, 9 г.,

Публикувано на 30.11.2008

Дядо Коледа не съществува само ви лъжат

Виктория Белева, 9 г.,

Публикувано на 06.12.2008

искам нещо за училище или козметика.Очаквам да получа подаръка си.Донеси го моля ти се!!!!!!!!!!!!!!!

Снежана Яшкова, 10 г.,

Публикувано на 11.12.2008

скъпи дядо коледа искам бейби борн

Мария Бисерска, 7 г.,

Публикувано на 18.12.2009

Мили дядо Коледа аз искам къкла бебе мека със звъци и самолет с дистанционо.

Мирослав Иванов, 8 г.,

Публикувано на 25.12.2009

Скъпи дядо Коледа, искам игра на име:монополи и много те моля да ми я донесеш.

Рита Мариева, 10 г.,

Публикувано на 25.12.2009

скъпи дядо коледа не искам много от теб искам да уча и да сам умна и искам да сме саедно с родителите си весела коледа и яслива нова година дано да изпълниш желанието ми ако поне сажестваш

Денислав Любенов, 7 г.,

Публикувано на 27.02.2010

мили дядо коледа ас искам бакуган с карти ако няма искам пожарна

Даниел Демирев, 9 г.,

Публикувано на 15.10.2010

Здравеи мили Дядо Коледа. Аз изкам хелекоптер с дистанционно и да има камера

Венелин Демирев, 1годи г.,

Публикувано на 15.10.2010

Мили Дядо Коледа Венелинчо изка кола мустанк с утваращи врати

Даниел Демирев, 9годи г.,

Публикувано на 15.10.2010

Мили Дядо Коледа аз пак ти пиша че изкам и джиб с камера и на дистанционното да е монитора от камерата .

Кристиян Демирев, 7 г.,

Публикувано на 04.11.2010

Мили Дядо Коледа аз изкам джип с дистанционно и на дистанционното да има монитор и от там да се вижда къде кара джипа

петра ставрева, 11 г.,

Публикувано на 20.10.2012

здравей, дядо Коледаа! за подарък си искам кученцето, повече информация ще намериш в мойто писм което ще пристигне при теб! много искам кученцето, поздрави на теб на джоджетата и на Снежанка

Илкай Осман, 11 г.,

Публикувано на 28.04.2013

Здравей дядо Коледа, според мен Петра е много непослушна и едва ли заслужава подаръка. Петра, губиш приятелите си със своите грешки.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град