интересно

Начало | интересно | Спортен фестивал Мечти и отбори във Варна

Спортен фестивал Мечти и отбори във Варна

Аз детето | 2007-02-26

Третият спортен фестивал Мечти и отбори за интегриране на деца с и без увреждания Мечти и отбори ще се проведе на 28 февруари 2007г.от 14:00 ч. в зала 20 на Двореца на културата и спорта - Варна.
Този проект стартира в България през 2004г. в партньорство с Министерството за младежта и спорта. Той е инициатива на Британски съвет, който се изпълнява съвместно с британския Фонд за младежки спорт, Община Варна и български партньори, и цели възпитаването на лидерски умения и толерантност чрез средствата на спортната игра.

Участници във тазгодишното издание на фестивала са 60 деца (от 8-11 години) от СОУПЧЕ "Ал. С. Пушкин", СОУ за ДНЗ "Доктор Иван Шишманов" и СОУ "Елин Пелин". Младите лидери от "Мечти и отбори" отново са подготвили специални изненади за участниците и публиката - забавни игри, които са достъпни за всички, както и много награди, настроение и... разбира се, мартенички.
Защото са убедени, че играта няма граници, а победата е достижима за всички.

Техен гост ще бъде телевизионния водещ Любомир Нейков, който ще проведе викторина за мартеничката.
Във нея ще могат да участват всички деца.Наградите са осигурени от Британски съвет и Община Варна. Входът е безплатен, заповядайте за да се заредете с енергия и оптимизъм.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град