покани

Начало | покани | "Слънчеви картини" - изложба на 8 годишната Ивон

"Слънчеви картини" - изложба на 8 годишната Ивон

Аз детето | 2008-05-30

"Слънчеви картини" - изложба на 8 годишната Ивон

8-годишната Ивон Кючукова ще открие на 1 юни 2008 г. по повод празника на детето в софийската галерия "Арт Муза" (ул."11 август" 23) изложбата си "Слънчеви картини". Това е пета самостоятелна изложба на младата художничка.
 
Тя рисува от 3-годишна, когато участва в обща художествена изложба в гр. Несебър. Печели конкурс на фирмата за художествени материали "Девергент” и е поканена на 4-годишна възраст за първа самостоятелна изложба в галерия "Ирида”. На втората си изложба показа над 1 м огромни платна с маслена живопис. Оттогава на всеки първи юни тя открива поредната си изложба. Вече е ученичка в художествената паралелка в І СОУ „П. Славейков”.

Сега  Ивон показва, че за нея изкуството няма граници. Готова е да рисува навсякъде и с всичко. Освен акварела и маслената живопис, тя овладява техниката на акрила, рисуването на художествено стъкло и графиката. Привличат я и съвременните форми на изкуството пърформансите. Ивон рисува с удоволствие и върху всякакви предмети и върху собственото си тяло.

От по-малко от година тя открива любовта си към пианото и напредва в тази област - под вещото ръководство но доц. Анна Тошкова от Музикалната академия.

На 1 юни 2008 г. от 17 до 19 часа Ивон ще свири на пиано на своето откриване, ще нарисува подарък на всеки гост.

Изложбата ще продължи до 18 юни 2008 г.Коментари
1 коментар

Diana Vidolova, 14 г.,

Публикувано на 28.11.2008

mn e hubava risynkata ti :*

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град