покани

Начало | покани | Super Crazy Games в Борисовата градина

Super Crazy Games в Борисовата градина

Аз детето | 2008-05-23

Знаете ли, че в събота може би ще вали? След тази прогноза всеки би се подготвил да избяга на сухо. Не и ние. Малко дъжд само ще допринесе за настроението.

Snickers Super Crazy Games ще започнат на уреченото място, в уречения ден, 24 май 2008 г.

Какво ви очаква?
Както и миналата година забавленията ще са повече от едно.

Дошлите ще имат възможност да изпитат изживявания, подобни на тези в космоса. Благодарение на Орбитрон – големият жироскоп, който ви позволява свободно движение на 360 градуса. Той ще тренира не само усещането ви за баланс, но и повечето мускули във вашето тяло. Ще ви е яд, ако не опитате.

Професионални състезатели от Българска лига по канадска борба ще демонстрират уменията си. Ще има и двубои между смелчаци от публиката, като рефер ще определя победителя във всеки двубой.

Ентусиастите ще могат да облекат специални костюми и влязат в роботска битка. Да видят какво могат майсторите на брейка и да се разчупят заедно с тях.

Ще бъде ден изпълнен с музика. Музикалният маратон ще стартират DJ Hydraschock и DJ Solaris. Около 18 часа обстановката ще се нажежи, защото DJ Rawland и DJ Marten ще забият един истински и невиждан досега Hip-hop battle.

Начало: 11.00 часа на 24 май в София, Борисовата градина. Ще продължим цял ден, а достъпът е свободен.

Тържество по случай 24 май в СофияКоментари
2 коментара

Диди Ненчева, 12 г.,

Публикувано на 23.05.2008

Хубаво е.

Вероника , ,

Публикувано на 25.05.2008

звучи интересно

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град