покани

Начало | покани | Маша Илиева представя новата си книга

Маша Илиева представя новата си книга

Аз детето | 2008-05-30

Маша Илиева представя новата си книга

Съботно детско матине с Маша Илиева и книжката "Моят балет" ще се състои на 31 май 2008 г. от 11 часа в зала "Отворено общество" на НБ "Иван Вазов"- Пловдив, съобщиха от ИК "Жанет 45".

Очарователна книжка, написана от Мария Илиева (повече популярна като Маша Илиева), която с непретенциозни средства не само ни запознава с изкуството балет, но ни разказва и за това колко много труд стои в отстоянието между детската мечта на всяко момиченце да стане “барелина” и званието “прима балерина” на Националната опера и балет.

Като всички автори досега Маша Илиева лично ще чете от книжката си, ще разкаже за нейното създаване, ще отговаря на въпросите на своите малки и големи читатели и почитатели и, разбира се, ще раздава автографи.

Освен това нейни възпитанички - балерини ще ни покажат какво е балет и "има ли той почва у нас".

Коментари
1 коментар

Милица Иванова, 13 г.,

Публикувано на 01.06.2008

Ето това е достоен пример за това как на един човек работата му може да се съчетава с нещо съвсем различно... Балета с писането например. Хубаво е че има хора които да го правят... Мисля че идеята за книгата е добра и ще има успех... Аз лично мисля да потърся тази книга ;)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град