спорт

Начало | спорт | Съветите на мистър Пибоди за лесно спортуване

Съветите на мистър Пибоди за лесно спортуване

Аз детето | 2015-11-09

Съветите на мистър Пибоди за лесно спортуване

Надяваме се, че помните кой е мистър Пибоди и го харесвате. Той е едно много, ама много умно куче, което осиновява малкия Шърман и го отглежда като свое дете. Мистър Пибоди и Шърман използват машината ЧАКЗАД, за да пътуват във времето. Когато Шърман използва машината, за да впечатли съученичката си Пени, той обърква важни събития в историята. Сега заедно с мистър Пибоди, те трябва да оправят нещата. Разбира се като двама много умни – момченце и куче те оправят нещата и продължават живота си щастливо и мирно. Пибоди продължава да се грижи за Шърман, но има един голям проблем. Шърман никак не обича да спортува. А както не само умното куче, но и всички ние знаем, това е много важно за децата. Какво ли не е измислил Пибоди, за да накара Шърман да спортува. Колело, което може да лети, маратонки, които като минеш един километър и ти дават шоколад, но Шърман не иска и не иска. Накрая мистър Пибоди решава да направи спортуването по-лесно и интересно. Тези съвети, които той ви дава са изпробвани, така че ги послушайте.

Разхождайте се повече

Ние с Шърман прекарваме поне по два-три часа на ден в разходка. Може да се разхождате в близкия парк или дори в квартала, не е задължително да е някъде далече. Освен че ще се раздвижите, ще имате и време да поговорите с мама или татко и да се видите на въздух и спокойствие. Опитайте, много е приятно.

Направете си приключение на две колела

Покарайте колело с приятели или с мама и татко – страшно е забавно и може да се прави почти навсякъде. Освен че не усещаш как спортуваш докато се забавляваш, колелото раздвижва добре тялото и е страшно забавно.

Използвайте стълбите

Аз и Шърман в момента живеем в един блок на осмия етаж, но съм му забранил да използва асансьора сам, а само стълбите. Той отначало доста мрънкаше и недоволстваше, че ги качвал бавно, че му отнемало часове, но вече не е така. Измислих му интересно състезание със самия него. Всеки път, когато слиза за училище, трябва да успее да слезе по-бързо от предишната сутрин, ако го направи, печели от моя вкусен ягодов шейк. Освен това смятам, че е много опасно дете само да използва асансьора, така че съветвам и вас – когато сте сами – ползвайте стълбите – по-безопасно и полезно е!

Танцувайте и се забавлявайте

Винаги и по всяко време можете да пуснете малко музика и да се позабавлявате. Ние с Шърман редовно го правим. Хем си прекарваме страхотно и забавно, хем и двамата се раздвижваме и то не по начин, който ни е неприятен или изисква някакви големи и сложни усилия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град