Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Разберете колко силна може да бъде връзката между животните и хората във филма „Дивачета“

Разберете колко силна може да бъде връзката между животните и хората във филма „Дивачета“

Аз детето | 2011-08-24

Разберете колко силна може да бъде връзката между животните и хората във филма „Дивачета“

Филмът на Warner Bros, създаден ексклузивно за гигантския екран, е най-новият научнопопулярен филм в IMAX мрежата
Изключително успешната в САЩ научнопопулярна продукция „Дивачета 3D” (Born to be Wild), развълнувала и критиците, и публиката, от 2 септември ще могат да преживеят и българските зрители в IMAX София. Вълнуващото приключение на осиротели животни в Кения и Борнео влиза в есенния репертоар на киното.

Тази история е като приказка, само че е напълно реална и още не знаем как ще завърши. „Дивачета 3D” е филм за необикновено силна връзка между хора и животни. Това е история за  любов и себеотдаване.

Бебета слонове и орангутани са загубили своите семейства и  оцеляването им на Земята е застрашено. Две необикновени жени са посветили живота си на спасяването и грижите за осиротелите  дивачета. Д-р Бирюте Мари Галдикас е отдадена на  орангутаните в джунглите на Борнео. Мадам Дафне М. Шелдрик се грижи за слонове в  сухата савана. Заедно с екипите си те дават втори шанс на сирачетата да пораснат и да бъдат свободни.

Животните в тази история толкова много приличат на нас. Искат да растат свободни и да отглеждат децата си в сигурна среда. Ако ги оставим да изчезнат от Земята, част от нас също ще изчезне. Тези дивачета са получили втори шанс за живот, но дали ще изживеят живота си щастливо зависи само от нас.

Документалният  филм  ще ни пренесе в красивата природа на Кения и Борнео, ще докосне сърцата ни, но и нещо повече – ще ни превърне от  пасивни наблюдатели в хора, загрижени да спасят природното богатство на Земята.

“Прекарахме толкова много време с осиротелите слонове и орангутани. Това промени живота ми завинаги, казва продуцентът и сценарист Дрю Фелман. “IMAX 3D ми позволява да споделя преживяното усещане с публиката. 

Отговорете на въпросите и спечелете оригинални награди от филма „Дивачета“Коментари
2 коментара

Стефи Иванова Иванова, 12 г.,

Публикувано на 02.09.2011

Леле колко са сладки малките . Нямам търпения да гледам филма :)

Denis , 13 г.,

Публикувано на 02.03.2023

филмът беше много хубав много ми хареса и просто беше изключително и това показва много за нас.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град