Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Деца шпиони: Краят на времето“ – първият филм в България с 4D ароматно измерение

„Деца шпиони: Краят на времето“ – първият филм в България с 4D ароматно измерение

Аз детето | 2011-09-09

„Деца шпиони: Краят на времето“ – първият филм в България с 4D ароматно измерение

На пръв поглед Мариса Кортез Уилсън (Джесика Алба) има всичко – омъжена за известен телевизионен репортер, новородено и умни доведени близнаци. Но в действителност, опитът да е майка на Ребека (Роуън Бланчард) и Сесил (Мейсън Кук), които не я искат наоколо, е най-голямото предизвикателство. Освен това съпругът й Уилбър (Джоел Макхейл) не би разпознал шпионин дори да живее с такъв, какъвто точно е и случаят – Мариса е оттеглил се таен агент.

Светът на Мариса се преобръща, когато маниакалният Часовникар (Джеръми Пивън) заплашва да завладее света. Тя се връща към екшъна, когато е повикана от OSS – щабът на много шпиони и агенцията създала нефункциониращия вече отдел „Деца шпиони“. С приближаването на Армагедон, Ребека и Сесил се впускат в екшъна, когато научават, че скучната им мащеха някога е била таен агент.

Сега най-съревноваващите се десет годишни трябва да загърбят различията си и да разчитат на острия си ум. С малко помощ от две познати деца шпиони – Кармен (Алекса Вега) и Джуни (Дарил Сабара), и няколко зашеметяващи джаджи, те може и да успеят да спасят света, а и да сплотят семейството си в същото време.



Коментари
3 коментара

kula magdalenov, 11 г.,

Публикувано на 25.11.2011

gotino

georgi magdalenov, 11 г.,

Публикувано на 25.11.2011

gotino

elena encheva, 14 г.,

Публикувано на 11.07.2012

na gotiniq film e tozi koga to go gledah be6e k1m septemvri mesec no e mn mnmnmnmnmnmnmnmnnmnmnmnm gotin filmmmm :*:*:*:*:*

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град