Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Приключението ни зове! „Неукротимият Спирит“ в кината от 4 юни

Приключението ни зове! „Неукротимият Спирит“ в кината от 4 юни

Аз детето | 2021-06-03

Приключението ни зове! „Неукротимият Спирит“ в кината от 4 юни

В седмицата на 1 юни DreamWorks Animation ни канят на вълнуващо пътешествие с „Неукротимият Спирит“ – цветна и вдъхновяваща анимация, която ни разказва за смелото момиче Лъки Прескот, което търси себе си и мястото, на което да принадлежи. Когато съдбата я среща с дивия и неукротим мустанг Спирит, Лъки намира в него сродната си душа и двамата ще предприемат пътуването на живота си. „Неукротимият Спирит“ е епична и емоционална история за приятелството, несломимата сила на духа и смелостта да последваш съдбата си.

Лъки Прескот не познава покойната си майка Милагро Наваро – безстрашен конен акробат от Мирадеро, малък град на ръба на широко отворената граница с дивата пустош. Лъки израства в голям град на източното крайбрежие, но точно като майка си, тя не робува на правила и ограничения. Лъки не спира да предизвиква собствения си късмет с твърде много рискови начинания, явявайки се пречка пред амбициозните планове на строгия си дядо, чиито връзки в обществото са по-важни от малкото момиче. Затова решението е взето и Лъки е изпратена, заедно с леля си Кора, при своя баща, когото не е виждала от години.

Лъки определено не е впечатлена от малкия, схлупен град Мирадеро, но всичко се променя в мига, в който среща Спирит – див мустанг със свободолюбив дух като нейния. Малкото момиче намира и нови приятели в лицето на местните ездачи Абигейл Стоун и Пру Грейнджър.

Когато безсърдечен каубой и екипът му планират да заловят Спирит и стадото му и да ги продадат на търг, Лъки, заедно с новите си приятели, се впуска в най-смелото приключението в живота си. Тя трябва да спаси коня, който ѝ е дал свобода и чувство за принадлежност и ѝ е помогнал да открие връзка с майка си, което тя никога не е очаквала.

Наравно с впечатляващата анимация на магьосниците от DreamWorks Animation, важна част за създаването на тази вдъхновяваща приключенска история е музиката на филма. Основен акцент в саундтрака са новата версия на песента Wildest Dreams в изпълнение на световната мегазвезда Тейлър Суифт, Fearless, изпълнена в дует от Ейза Гонзалес и Изабела Мерсед и You Belong на Беки Джи.

„Неукротимият Спирит“ е следващата незабравима глава от изключително популярния и успешен франчайз на DreamWorks Animation, който включва номинирания за „Оскар“ филм от 2002 „Спирит: Жребецът от Симарон“ и награденият с „Еми“ телевизионен сериал „Spirit Riding Free“. Режисьор е Елейн Боган, а продуцент е Карън Фостър („Как да си дресираш дракон“). корежисьор на филма е Енио Торесън („Бебе Бос“), а музиката е дело на Ейми Дохърти.

Ще препускаме с „Неукротимият Спирит“ само в кината от 4 юни.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град