Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Пета част за Шрек ще има... през 2025 година

Пета част за Шрек ще има... през 2025 година

Аз детето | 2023-11-15

Пета част за Шрек ще има... през 2025 година

През април т. г. ръководителят на студиото Illumination – Крис Меледандри, официално обяви, че неговата компания ще помогне на DreamWorks с рестартирането на Шрек. В същото време стана известно, че всички главни актьори, включително Майк Майърс, Камерън Диас и Еди Мърфи, трябва да се върнат към работата по новите си роли. След това нямаше новини за проекта, докато стажант от NBC Universal не актуализира профила си в LinkedIn.

Този служител работи върху идеи за свързани продукти за двете части на филмовата адаптация на бродуейския мюзикъл Wicked, анимационния филм „Аз, проклетникът 4“ и петия „Шрек“ – и посочи датите на излизане за тях. И ако в случая на двата други проекта датите на излизане вече бяха официално оповестени, тогава излизането на „Шрек 5“ през 2025 г. стана известно за първи път.

Скоро след това авторът изтри страницата си, но екранна снимка на автобиографията му успя да се разпространи в интернет. Все още няма подробности за анимационния филм, но през април Меледандри каза, че преговорите с актьорите вървят добре. Стачката в Холивуд вероятно е забавила дискусиите за проекта, но с прекратяването на протестите от Гилдиите на писателите и актьорите на Америка, работата трябва да бъде подновена скоро.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град