Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Мелодично приключение като никое друго с „Тролчета: Бандата се събира“ от утре в кината

Мелодично приключение като никое друго с „Тролчета: Бандата се събира“ от утре в кината

Аз детето | 2023-10-26

Мелодично приключение като никое друго с „Тролчета: Бандата се събира“ от утре в кината

От утре, 27 октомври, затягаме коланите, защото шареният и динамичен свят на тролчетата се завръща в кината с щуро и цветно пътешествие с любимите ни анимационни герои в дългоочаквания филм на DreamWorks Animation „Тролчета: Бандата се събира“! Най-новата част от любимия на малки и големи франчайз, известен със своите запомнящи се герои, мелодии и стоплящи сърцето истории, издига приключенията на съвсем ново ниво и обещава грандиозен музикален спектакъл.

В „Тролчета: Бандата се събира“ Попи и Клон най-накрая официално са двойка, но като че ли между тях все още има недоизказани неща. Докато двамата се отправят на сватбата на техните приятели Бриджит и Крал Грисъл, тайна от миналото на Клон излиза наяве: заедно със своите четирима братя Флойд, Джон Дори и Спрус, той е бил част от най-любимата бойбанда на Попи – феномена БратЗоун. Групата се разпада, когато Клон е все още бебе, а заедно с това се разделя и семейството и оттогава той не е виждал своите братя. Но когато Клон научава, че Флойд е отвлечен заради музикалните си таланти от двойката подли попзвезди и злодеи Коприна и Кашмир, той, Попи и верните им приятели се отправят на изпълнено с редица перипетии, емоционално пътешествие да върнат останалите братя в групата и да спасят Флойд от съдба, далеч по-лоша от попкултурна неизвестност.

Ново видео ни запознава с Блясъчко – най-малкия (или пък най-големия?) разкошен и остроумен член на колектива, който с лекота внася още повече смелост, стил и съобразителност в шеметната продукция. С нова доза хумор клипът загатва за част от това, което предстои, а именно – безброй уроци за живота, куража и може би дори любовта...

„Тролчета: Бандата се събира“ е перфектният семеен филм, който ще очарова както децата, така и възрастните. Не пропускайте шанса да изпитате радостта, забавлението и музикалната енергия, които тролчетата пренасят на големия екран.

Начело на филма са Уолт Дорн, който се завръща на режисьорския стол и продуцентът Джина Шай. Корежисьор е Тим Хейц, който е работил по историята на хитове като „Чудовища срещу извънземни“ и „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“. Ролите на български озвучават Кръстина Кокорска – Криста, Момчил Степанов, Яница Маслинкова, Владимир Зомбори, Йоана Драгнева, Надежда Панайотова, Петър Бонев, Константин Лунгов, Тодор Николов, Светломир Радев, Никола Попов, Иван Велчев и др.

Хващаме ритъма с „Тролчета: Бандата се събира“ от утре само в кината на 2D, 3D и 4DX.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град