спорт

Начало | спорт | Павел Колев и Христо Стефанов – Ицака ще създадат футболна академия за деца

Павел Колев и Христо Стефанов – Ицака ще създадат футболна академия за деца

Аз детето | 2019-04-03

Павел Колев и Христо Стефанов – Ицака ще създадат футболна академия за деца

Популярните в интернет влогъри Павел Колев и Христо Стефанов – Ицака стартираха новата си инициатива, която представлява създаване на футболна академия за деца. Двамата вече организираха през уикенда първа безплатна тренировка, на която всички желаещи имаха шанса да се пробват и да решат дали искат да се занимават с футбол, а някои от тях вече са се записали. Все още децата, които изявят желание, ще могат да участват в тренировките, за които информация има в интернет.

Павел Колев сподели в студиото на „България сутрин“, че с колегата си Христо Стефанов отдавна са имали идеята за тази футболна школа. „Академията си е чисто и просто футболна школа, която си е с идеята да създава футболисти, да развиваме футболни таланти. Имаме си треньори с образование от НСА и лицензи от УЕФА. Те ще отговарят за спортно-техническата част“, разказа пред Bulgaria ON AIR Павел Колев. Христо Стефанов пък сподели, че предстои да се направи график за тренировките на децата, които ще са три или четири пъти седмично.

„Някои от най-изявилите се деца ще участват в наше видео. Искаме да направим по-различна методика на тренировките. Искаме да е по-насочена към развитието на талантите“, обясни Стефанов. Влогърите казаха също, че чрез статистика ще се следи представянето на младите играчи. Христов и Колев разкриха, че плановете им включват още вътрешни турнири и след време участие на школата в първенствата за деца и младежи.Снимка на Michal Jarmoluk от PixabayКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град