покани

Начало | покани | Парк с динозаври и огромни пеперуди отвори врати във Варна

Парк с динозаври и огромни пеперуди отвори врати във Варна

Аз детето | 2023-02-15

Парк с динозаври и огромни пеперуди отвори врати във Варна

Атракционната изложба „Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ отвори врати за посетители на покрива на най-големия търговски център във Варна – Grand Mall. Праисторическите екземпляри ще гостуват в мола до 15 април 2023 г. Динопаркът представя уникална разходка в света на динозаврите. Посетителите попадат сред 30 вида движещи се макети на могъщите животни в реални размери.

Между тях са 7-метровия T-Rex или 4-метровия спинозавър. В техния свят на гости пристигат гигантски приказни пеперуди, високи над 1,5 м. Изложбата е авторска концепция на създателите от Коко ейджънси. На място децата ще имат възможност да се снимат в динозавърски яйца, до пеперудите с човешки размери, както и да скачат на батути сред любимите си герои.

Изложбата е продуцирана от Коко ейджънси. Компанията създава мобилни атракционни паркове в цял свят. През изминалите 3 години близо 6 млн. посетители са се докоснали до световете на Живите динозаври, дракони и роботи в световен мащаб. Временните атракционни паркове са гостували в Белгия, Катар, Украйна, Полша, Саудитска Арабия. Тази есен Динопаркът посрещна над 50 000 гости в столицата.

Билетите са на цени от 13 лв. за деца, студенти и пенсионери, и 15 лв. за възрастни и могат да бъдат закупени на място. Деца до 2 г. влизат безплатно. Ще се предлагат и семейни билети (2 деца между 2 и 18 г. и 2 възрастни) на стойност 50 лв., а за трето дете входът ще е 10 лв.

Изложбата е достъпна за посетители в работни дни от 12 ч. до 20 ч., а през уикенда – от 10 ч до 20 ч. Дино паркът се намира на последния етаж на Grand Mall до кино IMAX.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град