зоокът

Начало | зоокът | Оригинална идея: фотограф снима кучета, докато се гмуркат под вода да хванат топка

Оригинална идея: фотограф снима кучета, докато се гмуркат под вода да хванат топка

Аз детето | 2021-06-25

Оригинална идея: фотограф снима кучета, докато се гмуркат под вода да хванат топка

Точно когато изглежда, че нищо ново не може да се направи в областта на фотографията на домашни любимци, идва професионалният фотограф Сет Кастел и започва да улавя кучета под вода. Удивително е, че тези забавни кучета толкова много обичат да гонят топки, че дори забравят, че не са водни животни. Смешни кучета!

Сет Кастел е специализиран в портрети на домашни любимци в документален стил, възприемайки спокойния манталитет на домашните любимци, намиращи се в естествената им среда. Резултатите са спонтанни, безценни моменти от личността на вашия домашен любимец, уловени в забавни снимки. Като един от най-публикуваните фотографи в света, страхотните му снимки могат да се видят в стотици списания, календари, плакати, книги и телевизионни предавания. И макар че през годините фотографът е правил снимки на папагали, котки, змии и още куп екзотични домашни любимци, най-известен Сет става с фотографиите на кучета под вода. Да, правилно, прочетохте! Снимките са едновременно забавни, интересни и уникални. Ако искате да се насладите на тези уникални кадри погледнете нашия фотопоглед.

А чудите ли се как успява да направи такива снимки? Процесът включва използване на подводен корпус, за да спусне фотоапарата под вода, като в същото време може да го използва, и след това да обучи всяко куче бавно да взима топката от все по-дълбоко във водата. Когато кучето стане достатъчно уверено, за да потопи цялото си тяло в басейна, тогава започва да се случва магията.

Откакто са широко разпространени в мрежата, уникалните снимки на Кастел са гледани над 150 милиона пъти. Казва, че досега е снимал над 300 кучета.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град