новини детски

Начало | новини детски | Община Стара Загора организира летен отдих за деца и ученици в местността „Каваци“

Община Стара Загора организира летен отдих за деца и ученици в местността „Каваци“

Аз детето | 2023-03-27

Община Стара Загора организира летен отдих за деца и ученици в местността „Каваци“

За поредна година Община Стара Загора организира летен отдих за деца и ученици в почивна станция „Стара Загора“ в местността „Каваци“. Край Созопол ще събират тен и слънчеви емоции близо 600 деца и ученици от общината. Организираните 7 смени ще започнат на 1 юли и ще продължат до 2 септември.

Заявки за участие в летния отдих се изпращат от образователни институции, спортни клубове, читалища и други организации в срок до 10 април 2023 г. в деловодството на Община Стара Загора. Не се допускат индивидуални заявки от физически лица. Те следва да бъдат отправяни към институциите/клубовете, които посещава детето/ученикът. Смените се организират съобразно подадените в писмен вид заявки за ползване на почивната станция, които ще бъдат потвърждавани по реда на тяхното постъпване в Община Стара Загора, до запълване на лагерните смени.

От отдел „Образование“ на Общинска администрация уточняват, че интересът към летния лагер нараства всяка година. Картата за отмора за старозагорските деца е на стойност 160 лв. за 10 дни. Тя включва транспортни разходи, четирикратно хранене на ден и застраховка. Туристическият данък ще бъде заплащан отделно.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град