новини детски

Начало | новини детски | Нова мода за деца, вдъхновена от вълшебните герои на Роалд Дал

Нова мода за деца, вдъхновена от вълшебните герои на Роалд Дал

Аз детето | 2016-10-26

Нова мода за деца, вдъхновена от вълшебните герои на Роалд Дал

Тази година със сигурност е годината на интересния и любим на хиляди хора писател Роалд Дал. Сигурно вече няма човек, който да не знае, че тази година се навършиха 100 години от неговото рождение. Имаше конкурси, тържества, юбилейни издания на книгите с красиви корици и това навсякъде по света от Япония, през Англия до България. Представяте ли си какво е усещането вашият рожден ден да се празнува по целия свят като един огромен и никога нестихващ фестивал на вълшебството? Да не говорим пък за хилядите хвалебствени думи и безбройните редове на възхищение, които бяха изписани по адрес на автора. Естествено, напълно заслужено. Дори и да не обичате магическите истории, тези, в които царуват вещици и обикалят деца със свръхспособности, едно е сигурно – ще намерите поне една любима история или дори само откъс от книга, написан именно от Роалд Дал, който ще ви впечатли и ще остане в съзнанието ви. Най-хубавият подарък за 100-годишнината на писателя обаче тепърва предстои да излезе на бял свят. Той е колкото подарък за него, толкова и за самите му почитатели.

Представяме ви невероятно изглеждащите дрехи, които скоро всяко дете, което поне веднъж е пленявано от истории за огромни праскови или страшни крокодили ще иска да носи. Това е една толкова сладка колекция от дрехи за момичета и момчета, които ще се превърнат в истински фурор и новата мода за деца, надяват се създателите им. Дрехите са изцяло вдъхновени от едни от най-прочутите книги на Дал, като „Матилда“, „Чарли и шоколадовата фабрика“, „Джеймс и гигантската праскова“, „Вещиците“, „Фантастичния г-н Фокс“ и „ГДВ“.

Какво ще кажете да се издокарате например с една плетена шапка за зимата, която е изключително топла, но едновременно с това прилича и на изискан цилиндър, в комбинация с лилаво яке, което много прилича на това, което Уили Уонка носи. А под него да имате елегантна блуза в същия цвят, със златен билет отпред. А ако прокарате ръката си върху него, той ще смени цвета си. Ще изглеждате като едни истински изискани и интересни джентълмени.

А пък за момичетата изборът ще е още по-богат: красива рокля на червени и бели ивици с типичните за калинката черни точки, които обаче и блестят и всеки, който някога е чувал за „Джеймс и гигантската праскова“ (а това са почти всички) ще разбере колко интересно сте облечени. Роклите не свършват дотук – всеки от нас винаги си е мислел колко очарователно изглежда малката любителка на книгите Матилда. Сега има възможност да сте симпатични с тази синя рокля, със симпатични картинки на книги, вдъхновена изцяло от любимата героиня. Фантастичният г-т Фокс също не е забравен. Интересно и топло яке, което е с характерния за героя оранжев цвят и весели ушички на качулката ще се предлага и за момичетата и за момчетата, които искат да усетят магията на писателя и да я пренесат в истинския свят.

Освен това производителите уверяват, успокоявайки родителите, че дрехите са направени от съвсем нормални платове, които ще се перат като всяка друга дреха, ще са удобни и ще са топли, предвид идващата зима. Ех, ако можеше да направят такава колекция и за възрастни!

Снимки: bodenusa.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град