новини детски

Начало | новини детски | „Елена от Авалор“ ви очаква с интересна игра и едно вълшебно пътешествие

„Елена от Авалор“ ви очаква с интересна игра и едно вълшебно пътешествие

Аз детето | 2016-10-28

„Елена от Авалор“ ви очаква с интересна игра и едно вълшебно пътешествие

Готови ли сте за новия сериал на Дисни – приключението започва още сега с най-готината мемори игра от Az-deteto.bg и „Елена от Авалор! Включете се и се забавлявайте тук!

Принцесите на „Дисни“ винаги са ставали любимки на малки и по-големи момичета по целия свят и това е така от много време насам. Факт е, че всеки обича принцесите, не само защото са красиви, имат прекрасни рокли и живеят в огромни замъци и кралства. Ариел, Пепеляшка, Покахонтас, Аврора, София Първа, Рапунцел, Анна – всички познаваме тези принцеси и щом чуем името им веднага се сещаме кои са те. Всяка от тях има нещо уникално, което я различава от всички други и което може веднага да те очарова. Освен това тези принцеси притежават и най-хубавите и благородни човешки качества. Те са добри, мили, благородни, смели и много забавни – затова всеки ги харесва. Съвсем скоро всички ще правим реверанс и ще приключенстваме заедно и с най-новата принцеса от клуба на „Дисни“.

Сега, точно в този момент имаме и една голяма изненада. Пристигна днес с бърза пратка директно от кралство Авалор и е специално за вас! Една доста приятна и дори вълнуваща "Memory" игра (която можете да намерите тук) и чрез нея ще се запознаете с всички герои от новия сериал, а и ще се забавлявате. Знаете какви са тези игри, нали? Трябва да обърнете всички еднакви карти в един и същ момент, докато ви се засича време. Този, които ги обърне за най-краткото време е по-добрия. Още по-готиното е, че си имаме и класация, в която ще се включите ако сте достатъчно бързи и името ви ще стои в нашия топ десет на най-добрите играчи. Така че какво чакате, започвайте да играете вече!

Принцеса Елена е уверена и мила, красива и умна, каквато всяка една принцеса трябва да бъде. Тя е и наследница на омагьосаното кралство Авалор, което вече е спасявала неведнъж от злите сили. Сега тя ви кани да станете част от най-голямото приключение на живота ѝ. Елена трябва да се научи да бъде кралица и да управлява кралството. С малко помощ от вас, семейството и приятелите си, тя ще разбере какво е това дипломация, как се водят преговори с другите кралства и най-важното, как можеш от принцеса да се превърнеш в смела и силна милосърдна кралица!

На 29-ти октомври (събота) от 11 ч. можете да разберете още неща за новата принцеса, като гледате премиерата за първи път в България на филмчето „Елена от Авалор“ само по Дисни Чанъл. Пътувайте с „Дисни“ до мястото, където музиката изпълва всичко наоколо, а магическите същества са навсякъде. Със скиптър в ръка и доброта в сърцето си, „Елена от Авалор“ ще ви отведе на едно незабравимо пътешествие.



Коментари
3 коментара

антония георгиева, 8 г.,

Публикувано на 09.11.2016

много ми харесва тази страница

Лариса Николова, 9 г.,

Публикувано на 18.05.2017

аз много обичам да гледам Елена от Авалор СЪРЦЕ

мартина василева, 10 г.,

Публикувано на 04.09.2018

Аз обичам предаването Елена от Авалор

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град