интересно

Начало | интересно | Направете си препечена филийка и ще ви кажем какъв приятел сте

Направете си препечена филийка и ще ви кажем какъв приятел сте

Аз детето | 2018-02-21

Направете си препечена филийка и ще ви кажем какъв приятел сте

Обичате ли препечени филийки – с масло, сладко, мед или просто с малко сирене? Те са вкусната и идеална закуска. При това се хапват навсякъде по света. Знаете ли, че дори и английските благородници и много крале са закусвали с тези филийки и затова те са наричани и „кралска закуска“. Знаете ли обаче и че между приятелството и тази закуска има много общо. Това не всеки ще ви го каже. Всъщност никой освен нас, защото само ние имаме такъв шантав тест, но пък е супер забавно и сме 100, добре де, 85 процента сигурни, че ще познаем какъв приятел сте само с няколко въпроса за препечени филийки. Не ни ли вярвате? Тогава направете теста и ще се позабавляваме заедно.

Този път той е малко по-труден, защото за да имаме по-точна представа и резултат ще трябва да смятате точки, но не се отказвайте, няма да е като в час по математика. Далеч по-лесно е. Зад всеки отговор ще има точки. Просто записвайте вашите на листче, след това ги сметнете и вижте резултата си. Лесно, забавно, а и кой знае, може да научите и нещо ново за самите себе си! Да започваме!

1. Изберете си хляб:
а. бял – 1
б. ръжен – 4
в. типов – 2
г. пълнозърнест – 3

2. Как да е препечен?
а. съвсем леко – 4
б. средно – 1
в. много – 3
г. почти черен, но не изгорял – 2

3. Какво ще сложите върху филийката?
а. масло – 2
б. маргарин – 4
в. мед – 1
г. топено сирене – 3

4. Какво друго ще сложите?
а. сладко – 3
б. мармалад – 2
в. фъстъчено масло – 4
г. нищо, така си е идеален – 1

5. Каква подправка ще сложите?
а. захар – 1
б. червен пипер – 3
в. чубрица – 4
г. казах вече, нищо повече – 2

6. Накрая, как ще разрежете филийката?
а. диагонално – 4

б. вертикално – 1

в. хоризонтално – 3

г. няма да я режа – 2

Ако имаш от 24 до 20 точки то ти си забавен приятел!

Приятелите ти обичат да са около теб, защото знаят, че винаги ще измислиш нещо забавно.! Ти си голям фен на спонтанни планове и приятелите ти винаги имат сълзи от смях в очите си. Ти си експерт по разведряването и на най-тъжните и напрегнати моменти и всички те обичат заради това.

Ако имаш от 19 до 15 точки ти си мъдрият приятел!

Ти си източник на мъдрост и невероятни съвети! Когато някой трябва да вземе важно решение или просто не може да реши задачата от теста по математика винаги се допитва до теб и знае, че ще получи най-верния отговор и най-правилния съвет. Винаги знаеш кога и какво трябва да кажеш. Ти си олицетворение на мъдростта.

Ако имаш от 14 до 10 точки ти си грижовният приятел!

Обичаш да се грижиш за хората около себе си и винаги проверяваш дали са добре. Планирането и разпределянето на времето са твоят най-голям талант и затова винаги, когато излизате някъде, останалите разчитат на теб. Това всъщност е много по-хубаво отколкото си мислиш и приятелите те ценят именно заради тези качества.

Ако имаш от 9 до 6 точки то ти си защитникът!

Ти защитаваш приятелите си на всяка цена! Винаги заемаш тяхната страна, дори и да знаеш, че не са прави и ще им го кажеш по-късно, но винаги си с тях и не допускаш никой да ги обижда или разстройва. Приятелите ти имат късмет да те познават, защото всеки човек би се радвал на присъствието ти и да знае, че му пазиш гърба.
Снимки: pixabay.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град