любопитно

Начало | любопитно | Направете рождения ден на приятел незабравим с тези подаръци изненада

Направете рождения ден на приятел незабравим с тези подаръци изненада

Аз детето | 2017-11-07

Направете рождения ден на приятел незабравим с тези подаръци изненада

Рожденият ден на най-добрия приятел е толкова вълнуващ, колкото и твоя собствен. Повечето от нас мислят за него месеци преди това и се стараят да изберат идеалния подарък, което невинаги е толкова лесно, независимо от това, че познавате човека толкова добре. Така че ако скоро ви предстои вашият най-добър приятел да празнува този така специален празник и все още не сте решили какво точно да му подарите, не се притеснявайте. Ние идваме на помощ! Събрали сме за вас няколко интересни и оригинални идеи, които можете да подготвите съвсем лесно. Такъв подарък вашият приятел дълго няма да забрави! Само с един от тях рожденият му ден ще се превърне в истински празник. Кажете „не“ на баналните подаръци и подарете нещо незабравимо и невероятно изненадващо.

Изненада с балони

Рожденият ден и балоните просто си вървят ръка за ръка. Още по-хубаво е, когато са малко повече и са под формата на изскачаща изненада. Какво имаме предвид точно... Представете си, че вашият подарък се крие в кашон пълен с балони, които ще изскочат от него, когато рожденикът го отвори. Такава изненада няма как да не остане запомнена. Да не говорим, че се прави много лесно. Ще ви трябват кашон, няколко шарени балона пълни с хелий и декоративна лента за подарък. Тя се продава във всяка книжарница или дори в близкия до вас хипермаркет. Има много цветове, от които можете да си изберете.

Ако сте приготвили подарък го сложете на дъното на кутията. Но дори и да нямате друго изненадата пак си я бива. Но винаги можете да вземете някоя книга или дори шоколад. Така изненадата ще е още по-интересна. След това просто поставете балоните в кашона. Можете да ги пуснете да отлетят в небето или пък просто да изскочат, но да си останат в кашона. При първия вариант просто ги напъхайте в кашона, затворете го и го залепете с декоративната лента. След това, когато рожденикът го отвори ще има изненада, която ще полети в небето. При втория вариант завържете по един конец на всеки балон, ако нямат и след това залепете всеки конец за дъното на кашона със същата декоративна лента. Затворете го и отново залепете, за да не се отваря сам. Пак става супер изненада.

Балонено море

С балони могат да се правят наистина много изненади, но тази е особено готина. Много подходяща е и за училище, но разбира се преди това трябва да питате учителите дали разрешават да направите нещо подобно. Но само си представете – влиза вашият приятел в класната стая или пък в тази у дома и куп балони се изсипват около него. Да, както и очаквате пак се прави лесно. Трябват ви куп обикновени шарени балони, които обаче да не са пълни с хелий. А също и голям найлонов плик, както и тиксо.

Тук е важно да се уверите, че точно този, за когото е предназначена изненадата ще отвори пръв вратата. Подготовката е лесна, с тиксо закрепвате найлона за вратата от всички страни, като оставяте малко място отгоре и отдолу. След това пълните цялото пространство с балони и в момента в който вратата бъде отворена, те ще паднат от само себе си. Ако пък не искате да лепите вратата, можете просто да напълните стаята с балони, да вземете една торта и когато рожденикът влезе да извикате „Изненадааааа!“. Това също си е един незабравим подарък.

Като Шерлок Холмс или намери своя подарък

Рожденикът харесва загадки и тайни. Това е повече от чудесно за една истинска изненада! Направете подаръка му чисто приключение. Можете да го направите в парка или дори у дома. Подгответе поредица от загадки, които да указват мястото на следващата загадка, а най-накрая след като разкрие всички ще намери и подаръка си, който може да е книга за детективи. Толкова тематично и прекрасно ще бъде. За загадките използвайте бележки, на които да напишете загадка, въпрос, указание или дори изпълнение на забавна задача, решението на които ще доведе рожденика до подаръка му. Чудесно ще бъде, ако по пътя има и малки наградки като бонбони или шоколадчета.

С тези идеи не се съмняваме, че подаръкът за рождения ден ще бъде невероятен и ще се помни дълго време. Не се страхувайте да импровизирате, такава изненада винаги е по-добра дори и от най-скъпото и голямо нещо!

Вижте и още забавни идеи за хубави рождени дни:
Игри за парти за рожден ден
Как да организираме рожден ден в стил „Хари Потър“?
Как да направим интересно и запомнящо се парти за рождения си ден
Защо празнуваме рождените си дни, при това с торта?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град