Инициативи

Начало | Инициативи | Музика, театър, стендъп комедии и забавления за децата на Sofia Summer Fest

Музика, театър, стендъп комедии и забавления за децата на Sofia Summer Fest

Аз детето | 2024-07-10

Музика, театър, стендъп комедии и забавления за децата на Sofia Summer Fest

За пета поредна година Sofia Summer Fest ще превърне столичния Южен парк II в притегателен център на изкуство и култура. Това лято фестът ще бъде открит с голям концерт на легендата Васил Найденов на 18 юли от 20:00 ч., а в следващите 30 дни жителите и гостите на града ще могат да се насладят на много театър, стендъп комедии, кино и разнообразна детска програма, обещават организаторите. В театралната програма на Sofia Summer Fest посетителите ще могат да видят любимите си актьори в редица представления, сред които „Това не го казвай“ с Теодора Духовникова и Захари Бахаров, „Жена ми се казва Борис“, „Баща ми се казва Мария“, „Игра за двама“ с Александър Кадиев и София Бобчева, „Заклеваш ли се в децата?“ с Весела Бабинова и Владимир Зомбори, „Горката Франция“, „Сватба със закъснител“ и много други.

Освен музикалното откриване с Васил Найденов, на сцената на летния фестивал на 28 юли за трета поредна година рождения си ден ще посрещне Керана заедно с групата си „Керана и космонавтите“. За любителите на stand-up комедиите в програмата влизат шоутата „Златните момчета“ с Капитана, Кючуков и Донски, както и „София срещу провинцията“ на Inside Joke Stand Up. И тази година Sofia Summer Fest ще има специална програма за деца всеки уикенд. В нея най-малките посетители и техните родители ще могат да гледат куклени и игрални детски постановки всяка събота и неделя от 10:00 и от 11:30 ч.

Освен тях, в рамките на събитието това лято ще се проведе и първото издание на „Фестивал за съвременно българско детско и младежко кино“. В програмата на филмовия фестивал са включени заглавия от актуалното българско детско и младежко кино с прожекции всяка събота и неделя от 16:00 ч., а входът е свободен за лица до 18 години.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град