Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Миньоните се завръщат със собствен филм

Миньоните се завръщат със собствен филм

Аз детето | 2014-11-11

Миньоните се завръщат със собствен филм

Едни от най-любимите анимационни герой в последните години, харесвани и от децата, и от възрастните, най-накрая получиха шанса да покажат на какво наистина са способни, като се сдобиха със свой собствен пълнометражен филм. Време е малките жълти изобретателни и невероятно симпатични „злодейчета“ да се покажат на екрана. Предстоящият филм се очаква да носи заглавието „Миньоните“ и да излезе по кината през юли 2015 година.

Продължението на феноменалния филм ще бъде посветено изцяло на жълтите мъничета, което автоматично означава и гарантирано забавление. Филмът ще ни върне в началото на времето, когато за наше учудване миньоните вече са съществували и са имали важната задача... да служат на най-големите злодеи в историята на човечеството. Ще ги видим в роля, която никога не сме и подозирали и ще разкрием голяма тайна, че всъщност пирамидите са направени от тези симпатични жълтурковци. Освен това случайно и без да искат са причинили смъртта на Дракула точно на 347-я му рожден ден. Освен това те погубват и динозаврите.

След като съвсем случайно унищожават всичките си господари, миньоните остават без водач и мисия в живота. Налага се да се борят да спасят живота и вида си. Така трите най-смели и изобретателни човечета – Кевин, Стюарт и Боб започват епично приключение в търсене на новия си лош господар, който ще ги доведе до съвременния Ню Йорк на световната конференция на злодеите, която се провежда там. Те имат голям късмет и се запознават със Скарлет Оувъркил – амбициозна, силна и решена да завладее света жена-злодей, която ще ги поведе на опасно и изпълнено с приключения пътешествие!

Вижте още:
Да нарисуваме миньон – лесно и бързо
Смелият пожарникар Дейв



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град