Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Милион и две усмивки“ – новото детско предаване в ефира на БНТ

„Милион и две усмивки“ – новото детско предаване в ефира на БНТ

Аз детето | 2014-11-20

„Милион и две усмивки“ – новото детско предаване в ефира на БНТ

От 22-ри ноември най-малките зрители на БНТ1 ще се будят с „Милион и две усмивки”. Така се казва най-новото предаване на националната телевизия, посветено на децата. Програмата ще се излъчва всяка съботна и неделна  утрин от 7:30 до 9:00 часа.
 
„Милион и две усмивки” ще включва филми, приказки, песни, забавни игри в студиото, фокуси. Предаването дава шанс на децата да се запознаят със своите връстници  и  техните мечти и да научат как могат да попаднат в забележителната класация  „Аз съм великАН”.
 
Приключението е поверено на най-усмихнатите водещи  - Сандра Петрова и  Ненчо Балабанов. Идеята за „Милион и две усмивки” е на Ралица Филипова и Юлия Каракашева.
 
„Ще имаме една изключително приятна задача – да предизвикаме у децата толкова добро настроение и усмивки, че да стигнат за цялата седмица. Няма как да изброя всичко, което сме подготвили, но само ще кажа, че в първото предаване ще пеем заедно със Смехоранчетата, ще бъдем с Благуните, ще кръстосваме шпаги с враговете на  Робин Худ, а ако на някой малчуган му се иска да мързелува в леглото, няма да стане, защото имаме специална клоунска гимнастика за усмихване” – разкрива подробности Ралица Филипова, която е и изпълнителен продуцент на предаването.
 
В неделното издание (23-ти ноември) малките зрители ще танцуват заедно с балет „Веда Джуниър”, ще направят пътешествие назад във времето с филма „Книга на книгите” и по традиция ще се забавляват с Бърколините.
 
Зад кадър ще се усмихват още Правда Далекова, Юлия Каракашева, и Светла Каменова (редактори), Здрава Каменова, Екатерина Минкова, Мирослав Христов, Зорница Нейкова (сценаристи), Константин Младенов, Емил Димитров (режисьори), Олег Иванов (отговорен оператор), Ели Пешева и Рози Колчагова (художници) и репортерите Елица, Ваня и Александра.
 
Гледайте „Милион и две усмивки” всяка събота и неделя от 7:30 до 9:00 часа само по БНТ1!



Коментари
2 коментара

gergana ivanova, 10 г.,

Публикувано на 02.01.2015

Mnogo obicham tova decko hoo. Gledam go vsqka sabota i nenelq.

gergana ivanova, 9 г.,

Публикувано на 24.01.2015

az mislq che onova jivotno trqbva da se kazva sladurcho zahtoto e oranjev i sladak kato maninka mandarinka

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град