новини детски

Начало | новини детски | „Мили Дядо Коледа....“ – изпратете писмо на белобрадия старец през специалната електронна поща от Az-deteto.bg

„Мили Дядо Коледа....“ – изпратете писмо на белобрадия старец през специалната електронна поща от Az-deteto.bg

Аз детето | 2023-12-12

„Мили Дядо Коледа....“ – изпратете писмо на белобрадия старец през специалната електронна поща от Az-deteto.bg

Ето че и тази година почти измина и остава по-малко от месец до най-любимия ни празник Коледа! Отново ни очакват незабравими мигове с приятелите и най-вече със семейството, а за децата празникът е най-любим заради подаръците, които, сигурни сме, намисляте вече от цяла година. Знаейки колко много харесвате подаръците и как нямате търпение да дойде Коледа решихме, че е време да ви съобщим радостната новина, че специалната пощенска кутия на Дядо Коледа отново работи. И тази година с радост ще приемаме интересните ви писма с желания за подаръци. След което с още по-голямо удоволствие ще ги предаваме на белобрадия старец, който от своя страна ще ги прочете и ще каже на джуджетата да започнат подготовката на подаръците, защото Коледа съвсем неусетно ще дойде. Затова намислете си подаръци, ако все още не сте го направили и започвайте да пишете писмата си до белобрадия старец. И разбира се очаквайте своя желан подарък на Коледа.

Не губи време, напиши своето писмо още сега! Не го оставяй за последния момент, за да не затрудниш добрия старец и за да може да изработи подаръка ти по възможно най-добрия начин. Знаеш ли колко много деца има по света и той трябва да прочете всяко едно писмо. Да не говорим от колко места получава писма: по пощата, от вълшебните гълъби, които му носят писма (да, наистина има такива), от учителките в детските градини и училищата и откъде ли още не... Също така и от нашата виртуална пощенска кутия. Да, тя вече е отворена и очаква твоето писмо, което ние веднага ще предадем на добрия старец. Така че какво чакаш, изпрати го още сега оттук!

И помни – искрените желания винаги се сбъдват!Коментари
2 коментара

БОЖИДАР Манови, 8 год г.,

Публикувано на 24.12.2019

Скъпи Дядо Коледа Много бяк послушен тази година можели да ми донесеш електрическа тротинетка От Божидар до Дядо Коледа

Мирай Исмаил, 9 г.,

Публикувано на 13.12.2023

Дядо Коледа искам най - хубавото нещо което може да ми дадеш!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град