покани

Начало | покани | Марта в страната на бялата птица

Марта в страната на бялата птица

Аз детето | 2008-02-28

Марта в страната на бялата птица

Телевизионната водеща Милена Димова (София Блиц) има удоволствието да Ви покани на промоция на нейната авторска детска книжка “Марта в страната на бялата птица”. Приказката е за деца от 3 до 9 години. В приказката по занимателен начин се предлага на децата темата за природата, приятелството, благодарността. Традиционният български празник 1 Март (Баба Марта) провокира въображението на Милена да избере именно този празник, търсейки символиката в името на приказната й героиня Марта.

В празника ще вземат участие баба Марта, която ще нащипе за здраве всички журналисти, както и децата от Детска градина “Съни” в София. Те ще създадат истинската празничност със своето неподправено детско слънчево настроение и усмивки.

Към изданието е приложен и аудиодиск, на който актьори, дублирали множество анимации на телевизионния екран, разказват приказката за най-малките. Автор на рисунките в детската книжка е певецът от група “Импулс” Наско Стефанов. В празника ще вземат участие и актьорите от театър “Екосцена”.

Заповядайте на празника на 29 февруари 2008 от 12.00 ч. на адрес: София, район Кръстова вада, ул. “Д-р. Борис Вълчев” (пряка на бул. “Черни Връх”) в слънчевата жълта къща. Вземете със себе си своето пролетно настроение и нека заедно се върнем в детството като чиста магия...

Идеята на Милена Димова и Ивона Спасова е да реализират в близко бъдеще ежеседмично детско издание “Слънчовците” със съвременни истории за малчугани, както и да сътворят седмично телевизионно предаване. То ще бъде в полза както на децата, така и на техните родители.



Коментари
1 коментар

стефан георгиев, 10 г.,

Публикувано на 19.07.2012

искамсамото клипче на приказката

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град