спорт

Начало | спорт | „Малки великани“ – в пет града започват състезания по волейбол за деца

„Малки великани“ – в пет града започват състезания по волейбол за деца

Аз детето | 2018-09-28

„Малки великани“ – в пет града започват състезания по волейбол за деца

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ стартира новата си инициатива в подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола – национална верига по миниволейбол „Малки великани“ 2018.

Ученическите турнири за Купата на „Булстрад“ 2018 ще се проведат през октомври във Варна, Бургас, Стара Загора, София и финал в Разлог. В надпреварата ще се включат смесени отбори – момичета и момчета от 5-ти и 6-ти клас, под ръководството на своите учители. Състезанията ще се проведат в пет зони с центрове Варна, Бургас, Стара Загора, София, а финалът ще бъде на 20-ти октомври в Разлог. Програмата по дни и локации е следната:

Варна
2 октомври 2018 (вторник), 16:00 ч.
Многофункционална спортна зала в 1-ва езикова гимназия

Бургас
3 октомври 2018 (сряда), 16:00 ч.
зала „Меден рудник“

Стара Загора
4 октомври 2018 (четвъртък), 16:00 ч.
зала „Иван Вазов“

София
9 октомври 2018 (вторник), 16:00 ч.
зала „Сиконко“

Отборът-победител ще завоюва Купата на Булстрад 2018 и специалната голяма награда – участие в спортен лагер. За всички участници и зрители са предвидени много изненади и допълнителни награди.

Националната верига по миниволейбол „Малки великани“ се организира от застрахователна компания „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“, със съдействието на Българска федерация по Волейбол и общините – София, Варна, Бургас, Стара Загора и Разлог. „Малки великани“ е дългосрочна инициатива, насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез спортни и отборни активности, поднесени по атрактивен за тях начин.

За повече информация, регламент и условия, посетете www.bulstrad.bgКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град