приказки от деца

Начало | приказки от деца | Конникът на доброто — Пришълците

Конникът на доброто — Пришълците

Мартин, 10 г., Велико Търново | 2008-11-25

Хората в царството на конниците живеели добре, ала един ден от друга планета дошли пришълци. Те започнали война с конниците-крале.
Живеели в горите и говорели с вълците. В една от атаките убили царицата на царството. Тогавашния конник се ядосал много, защото той и дъщеря му останали сами. Той създал голяма армия и атакувал горите. Избивал пришълците. Станал най-големият им страх. Те спрели да атакуват селищата и гледали да избягват битки с него. Воювал с пришълците той, ала един пришълец го захапал за корема и смъртта прибрала и него. Принцесата потресена избягала в дън гората. Конниците-крале вече не съществували, царят бил праправнук на същия рицар, който посрамил царя прочут като Непохватния конник от миналата история.
В гората принцесата била приютена от мечка и научена на мечешки бой и език. Станало време принцесата да отмъсти за родителите си. Излязла навън и тръгнала изгората. Убивала пришълците с един замах. Разбрало се, че извънземните се страхуват от нещо.
Една година принцесата убивала пришълци и накрая те се отказали да превземат земята и избягали. Когато излязла от гората, тя свалила от власт тогавашния крал на царството на баща и и заживяла щастливо.
Прочула се като бойната принцеса на конниците.

Срамът на конниците
Конникът на доброто

Коментари
3 коментара

, ,

Публикувано на 02.12.2008

аз я четох и я харесах

Преси , 10 г.,

Публикувано на 08.12.2008

Цялата поредица е много хубава. Мартин има талант.

Мартин , 10 г.,

Публикувано на 11.12.2008

Благодаря Преси, че мислиш така.Ще пиша докато хората искат,ако не искат ще ги разбера.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град