сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Коледна гирлянда с изненада направете и дома си украсете!

Коледна гирлянда с изненада направете и дома си украсете!

Аз детето | 2018-12-04

Коледна гирлянда с изненада направете и дома си украсете!

Украсихте ли вече дома си за Коледа? Всъщност независимо дали сте или не сте винаги има място за още една гирлянда – особено ако е като тази, която сега ще ви предложим. Нея лесно можете да си направите сами, а тя ще донесе допълнителна коледна радост у дома. Ако пък все още не сте украсили... Време е да започнете, колкото по-рано, толкова по-хубаво и повече време ще има добро настроение. Коледната украса е единствената, която може така да развеселява обстановката и да подтиква към хубави мисли и бляскави мечти! Независимо дали ще ви идват гости на празника или ще бъдете само семейството, такава необичайна гирлянда ще се хареса на всички. Освен това с нея идва и една изненада. Каква? Продължете да четете и ще разберете!

Направата на тази коледна украса е много лесна! Първо обаче ще ви трябват:

  • ножица
  • молив
  • картон
  • лепило
  • гофрирана цветна хартия в няколко цвята
  • дълга панделка на ролка (продават такава почти навсякъде особено сега)

Ето и какво да направите:

На картона начертайте шаблона на кутийката, който ви показваме. Следвайте линиите – лесно е. Направете колкото искате кутийки, но според нас, за да е истинска гирлянда трябват поне 10. След това по черните линии трябва да изрежете шаблона, а по светлите да сгънете и залепите. Много е лесно! Преди обаче да залепите във всяка кутийка поставете бонбон, поздрав за Коледа, парче хартия с указания къде има малък подарък или пък просто хубава мисъл, която можете да намерите в интернет.

След което залепете кутийката и я облепете с цветна гофрирана хартия от всички страни. Просто я поставяте в хартията, обвивате я, отрязвате излишното и лепите – също много лесно!

Накрая завържете кутийките една за друга с помощта на дългата панделка. Можете да ги направите като подаръци отгоре и една за друга или пък по друг начин, както ви е най-лесно. Каквото и да изберете ще се получи хубаво! След това сложете гирляндата на елхата или някъде у дома. Дали някой ще се сети, че вътре има изненада? Защо не проверите любопитството на приятелите и семейството!

По идея на pustunchik.ua



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град