покани

Начало | покани | Как се лекува лъвски страх? – куклен спектакъл в Хасково

Как се лекува лъвски страх? – куклен спектакъл в Хасково

Аз детето | 2010-11-17

Как се лекува лъвски страх? – куклен спектакъл в Хасково

Драматично-куклен Театър „Иван Димов” — Хасково Ви кани на премиерата на кукления спектакъл за деца „Как се лекува лъвски страх” по едноименната приказка на Мая Дългъчева.

„Ала веднъж нашир и надлъж се разнесе такъв крясък, че настръхна на Сахара ленивият пясък! Папагалът, известният глашатай, кръстосваше Африка от край до край и разнасяше най-новата новина в цялата страна:
— Видяяяях, видях — лъвът е болен от страх!
Царят лежи премалял и съвсем, ама съвсем пожълтял! В джунглата хаос царува — всеки прави бели и лудува! Маймунките скачат, крещят и замерят с кокосови орехи, когото намерят! Хипопотамът олял слона с кал и после го сочел, и му се смял, че хич не прилича вече на слон, а на гигантски шоколадов бонбон! Слонът, ядосан, подложил хобот и препънал жирафа с фасона горд... И изобщо, като няма кой да управлява, ей така става!”

Ах, как се лекува такъв голям страх!? Със зелени хапченца грах или има и друг начин – това ще узнаят малчуганите и техните родители на 18 ноември от 18, 00 ч. в Драматично-куклен театър „Иван Димов”, гр. Хасково.
Заповядайте!

Драматизация: Мая Дългъчева, Янко Митев
Режисьор: Съби Събев
Музика: доц. Веселин Койчев
Сценография: Емелияна Тотева
Изпълняват актьорите: Силвия Предова и Петър Митев

 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град