новини детски

Начало | новини детски | Излезе първата книга със стихчета от Борко Бърборко

Излезе първата книга със стихчета от Борко Бърборко

Аз детето | 2010-02-01

Излезе първата книга със стихчета от Борко Бърборко

Деца, сигурно сте чели и помните някои от хубавите стихчета на Борко Бърборко, като например “Дядо Мраз кожухче тупа”, “Прякори”, “Нашата госпожичка” и още много други.
Е, преди няколко дни от печат излезе и първата му детска книжка с гатанки и стихчета, в която, освен тези, които са публикувани тук, има още много. Книжката се казва “Аз уча азбуката с гатанки”. Там освен авторските стихчета и гатанки на Борко Бърборко ще намерите и красивите илюстрации на Панайот Гелев. Книжката ще се разпространява по училищата и детските градини в страната!

Цена: 2.50 лв


Коментари
4 коментара

МАРИЕТА АТАНАСОВА, 8 г.,

Публикувано на 02.02.2010

АЗ СЪМ ЧЕЛА МНОГО НЕГОВИ ПРИКАЗКИ

Йонка Йоргова-Стефанова , 32 г.,

Публикувано на 04.02.2010

Здравейте, Имам следният въпрос : Какви са условията да се поръча тази книжка, цената и? Добре е да се обясни , защото много родители ще имат желение да я поръчат за децата си !!!

Борко Бърборко, 0 г.,

Публикувано на 05.02.2010

По въпроси за книжката "Аз уча азбуката с гатанки" може да се свържете с автора на имейл borislav_ganchev@abv.bg /ц. 2.50лв/

Криси Дякова, 8 г.,

Публикувано на 10.03.2010

аз детето е страхотен саит. има много красиви игри. аз най-много харесвам играта модното шоу на джоджо,пингвински ресторант,детска градина,математика с пеперуди,намерете скриите числата,направиси пица,пиано,боулинк мания,хванете балончетата,играй с феите от уинкс,зъболекар и оцветете ема,клео и рики!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град