малък готвач
Начало |
малък готвач |
Гъбки
Гъбки
Продукти:
3 твърдо сварени яйца
2 бучки масло
1 ч.л. горчица
щипка сол
щипка червен пипер
лимонов сок
листа от салата
малки домати
Приготвяне:
Отрежете малко откъм по-дебелата част на 3 твърдо сварени яйца. Отделете внимателно жълтъците, без да разкъсвате белтъците. Размесете жълтъците с две бучки масло, колкото орех, една ч.л. горчица, щипка сол, щипка червен пипер, малко лимонов сок. С получената смес напълнете яйцата и ги подредете изправени в чиния, постлана с листа от салата. Нарежете малки доматчета на две половинки, издълбайте с лъжица семенната им част, похлупете ги върху яйцата и с клечка за зъби наслагайте точки от масло върху доматите.
3 твърдо сварени яйца
2 бучки масло
1 ч.л. горчица
щипка сол
щипка червен пипер
лимонов сок
листа от салата
малки домати
Приготвяне:
Отрежете малко откъм по-дебелата част на 3 твърдо сварени яйца. Отделете внимателно жълтъците, без да разкъсвате белтъците. Размесете жълтъците с две бучки масло, колкото орех, една ч.л. горчица, щипка сол, щипка червен пипер, малко лимонов сок. С получената смес напълнете яйцата и ги подредете изправени в чиния, постлана с листа от салата. Нарежете малки доматчета на две половинки, издълбайте с лъжица семенната им част, похлупете ги върху яйцата и с клечка за зъби наслагайте точки от масло върху доматите.
0 коментара