Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Ето така можете да спечелите диаманти в Roblox Pet Simulator X

Ето така можете да спечелите диаманти в Roblox Pet Simulator X

Аз детето | 2021-08-26

Ето така можете да спечелите диаманти в Roblox Pet Simulator X

Дори и само един път досега да сте се забавлявали с Roblox Pet Simulator X, вече сте разбрали колко необходими са диамантите ако искате играта ви да се развива и да става още по-интересна. Това е ресурс, който ще трябва да се опитвате да печелите през цялото време, тъй като ще ви позволи да купувате важни предмети и дори да търгувате с други играчи. Но особено ако си нов в играта е малко трудно да разбереш най-добрите начини по които можеш да печелиш диаманти.

Ние обаче вече сме разучили нещата и ще споделим това знание с вас. Дори ще ви подскажем малък трик, с който да ги печелите по-бързо. За да увеличите броя на диамантите, които получавате в играта, ще искате да си проправите път към машината за ъпгрейд. Това може да се намери от дясната страна на втория свят. Там ще видите рампа, по която можете да се качите и да взаимодействате с машината за надграждане. Но ще ви трябват диаманти, за да закупите надстройките „Още диаманти“, така че имайте това предвид, преди да отидете там.

Колкото до самите диаманти, има няколко начина да ги спечелите...

Предизвикателства

Изпълнението на предизвикателствата в играта е лесен начин да спечелите малко диаманти. Проверявайте предизвикателствата всеки ден, за да видите какво е налично и какво можете да спечелите.

Кодове

Всеки месец могат да пристигнат нови кодове за играта, които могат да ви възнаградят с елементи от играта като диаманти. Не забравяйте да проверите пълния списък с Pet Simulator X кодове, за да видите какво е активно и какво може да получите.

Събиране

Докато изследвате света на Pet Simulator X, ще намерите много монети и диаманти, лежащи на земята. Купчината диаманти ще даде повече скъпоценни камъни, но монетите също ще са от полза, така че не ги пренебрегвайте.

Търговия

Ако имате нещо, което смятате, че някой друг би искал, можете да се насочите към сървъра Pet Simulator X Discord и да отворите канала за търговия, за да опитате да го продадете за диаманти. Не забравяйте, че всички сделки са окончателни и на ваш собствен риск.



Коментари
1 коментар

Гошо , ,

Публикувано на 28.01.2023

Здр

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град