любопитно

Начало | любопитно | Да посрещнем лятото с един необичаен и интересен плейлист

Да посрещнем лятото с един необичаен и интересен плейлист

Аз детето | 2019-06-21

Да посрещнем лятото с един необичаен и интересен плейлист

Лятото вече официално настъпва. Макар да имаме чувството, че вече от един месец е лято, то всъщност идва точно днес (21-ви юни) или още по-точно на 21-ви юни в 18 часа и 45 минути! Днес освен че вече можем спокойно да мечтаем за бъдещите си приключения на море, планина, екскурзии о интересни места и игри от сутрин до вечер, можем да се насладим и на най-дългия ден за годината. За всички, които не стават толкова рано трябва да кажем, че слънцето днес изгря в 5:49 и ще залезе чак в 21:08 ч. Това означава, че продължителността на деня ще бъде цели 15 часа и 19 минути. Какъв купон!

Лятото няма как да настъпи по-тържествено, не мислите ли? Обикновено ви съветваме да прекарате този чудесен ден в игри навън, спорт, намиране на нови хобита и разходки с приятели. Сега естествено също смятаме, че трябва да направите тези неща, но имаме намерение да посрещнем най-хубавия и ваканционен сезон и с малко танци и песни. Точно затова сега сме ви приготвили един плейлист. Той е малко по-необичаен, защото тези песни няма да чуете по радиото или музикалните телевизии, но въпреки това заслужават вашето внимание. Сигурни сме, че поне една от тях ще ви хареса и неусетно ще се унесете в ритъма и дори ще започнете да си тананикате. Те ще ви вдъхновят за други чудни летни мисли. Така че време е за музика с пожелание за едно невероятно щуро и интересно лято!

Live in the Moment“ by Portugal. The Man

Сгънете ръката си като микрофон, дори и да сте навън – какво значение има, лято е и пуснете тази песен. Танцовите движения ще дойдат от само себе си. Просто няма как да не усетите музиката и тялото ви да не иска да се движи само. Тази песен просто те кара да танцуваш и да се радваш на слънчевите лъчи, летния дъжд и въобще на всичко около теб – сам или с приятели.

„CAN`T STOP THE FEELING!“ from DreamWorks Animation`s „Trolls“

Знаем, че тази песен е то-о-о-о-лкова стара (от лятото на 2016) и толкова пускана навсякъде и по всяко време, но за хубавата музика няма време. Тя си остава хубава за вечни времена и тази песен не прави изключение. Още от първите акорди ти се иска да затанцуваш и започваш да виждаш колко цветен, хубав и невероятен е този свят. За нас няма по-лятна песен от тази! Така че и да не е нова ще си я слушаме цяло лято!

Hangin On“ by Johnny Goth

Обичате ли да творите? Да рисувате красиви пейзажи или пък да правите невероятни снимки, като истински фотограф. Знаем, че понякога в училище, особено в края на учебната година няма много възможности за тези хобита, но лятото е тук! Така че тази красива лирична песен ще ви вдъхнови за нови творчески проекти и хобита и макар да не е типично веселата зарибяваща песничка гарантираме, че ще ви вдъхнови за прекрасни неща и за едно суперско лято!

In the Flowers“ by Animal Collective

Електронните инди мелодии като тази са перфектни за слушалки, когато лежиш на свежата зелена трева или пък на топлия пясък под слънчево небе. Когато правите това, е лесно да се загубите в мисли и да загубите чувство за реалност. Това може да ви помогне да установите по-тясна връзка с това, което искате да бъдете това лято и което искате да правите.

„Classic“ by MKTO

Тази много приятна песен просто ни кара да се чувстваме щастливи! В каквото и настроение да сме, още щом чуем първите акорди и вече без да усетим устата ни е извита в усмивка и пеем силно – нищо, че изобщо не можем. Това не ни спира! Още по-хубавото е, че след като я изслушаме един или два пъти от лошото настроение няма и помен и се чувстваме вдъхновени за всичко! Точно такива трябва да сте и вие през лятото – щастливи и готови за нови предизвикателства, така че това е идеалната песен!

„Airplanes“ by B.O.B ft. Hayley Williams

Тази също е една от любимите ни! Обичаме гласа на Hayley Williams, както и музиката. Особено лекото пиано е страхотно. Текстът на B.O.B пък и наистина вдъхновяващ. Той те подтиква да следваш мечтите си и да не се отказваш от нищо, което искаш да постигнеш. Също така да се радваш на малките неща, на всичко в живота си и да си благодарен за това, което имаш. Така че какво по-хубаво от това – малко лятно вдъхновение за започване на нов спорт, уроци по рисуване или чужд език. Наред с игрите това ще е наистина страхотно!

А вие имате ли си любима песен, която ви напомня за лятото? Ще се радваме да споделите с нас заглавието ѝ!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град