интересно

Начало | интересно | Благодарности и пожелания към Дядо Коледа

Благодарности и пожелания към Дядо Коледа

Аз детето | 2005-12-25

Деца,

Получихме над 10 000 писма от вас до Дядо Коледа и му ги изпратихме. В Коледната нощ добрият старец е обиколил домовете на всички добри и послушни деца и е оставил подаръци за тях.

Ето част от благодарствените и поздравителни писма от вас, които получихме след Коледа и му препратихме.

Дядо Коледа,
Много съм щастлив! Всичките ми желания се изпълниха... Да черпиш джуджетата и да прекараш много весело през празниците!
Весели празници!
Йордан Димитров

Дядо Коледа, Много ти благодаря за подаръка, който поисках – колело! Много ми харесва! Отначало си помислих че от аз-детето няма наистина да ти изпратят моето писмо. Но още по-учудващо беше, когато на Бъдни вечер(3.30часа през нощта) аз се събудих и видях колелото! Ти сигурно си видял как реагирах. Бях много изненадана. Много ти благодаря! Продължавай да радваш децата! С много-много обич: Ива

Благодаря ти, Дядо Коледа. Много съм доволна от подаръка. Желая ти много успех през следващите години!
Моника Календерова

Мили Дядо Коледа, вярвам в теб! Получих твоя подарък и много ми хареса! Уважавам труда на твоите джуджета! Пожелавам ти честита нова година! С обич,
Мария Салуме

Мерси! Получих много по-хубав подарък от този, който ти бях написала! Надявам се и занапред да изпълняваш желанията ми. А сега празнувай Коледа и си почивай!
Емилия

О, Дядо Коледа !!! Много ти благодаря!!! Пожелавам ти и ти да си все така весел и да радваш децата още 1000000000000000000 години !!!
Биляна Николова

Мили Дядо Коледа, получих подаръците и съм много щастлива! Аз съм Мими, на която писа по рано. Весела Коледа и щастлива нова 2006 година!!!!!
С поздрав: Мими от София за дядо Коледа с пожелание за весели празници

Благодаря ти! Не е точно това което исках, но важното е, че си ми изпратил нещо от сърце! Още веднъж благодаря ти! Пък от мама и тате получих една чанта с най-различни лакомства и едно калъфче за GSM във формата на жабка! Също и един водоустойчив часовник . Едни обици във формата на цветенца.
Дочи

Скъпи Дядо Коледа, и миналата година и тази аз ти писах и получих точно това, което си бях пожелал. За което много ти благодаря. Искам да пожелая на теб и на джуджетата много здраве и щастие през новата година. И пак да дойдеш.
Мариана Пашова

Дядо Коледа, мерси за подаръка.
С обич, Перси

Честита Коледа и на теб, дядо Коледа, много здраве, щастие и късмет ти пожелавам. Нека твоите желания в днешния ден да бъдат моите пожелания към теб! Може да си объркал къщата, защото подаръците не бяха точно тези, които исках, но нищо, все пак получих и други подаръци от моето семейство.
Веселина Аврамова, 10 г., Симитли

Скъпи сайт аз детето,
Весела Коледа и щастлива НОВА ГОДИНА!
Благодаря ти, че всяка година чрез вас мога да пиша на Дядо Коледа!
Деница Зафирова, 8 г., София

Днес получих много хубави подаръци!
Мила Ненова, 10 г., Горна Оряховица

Здравей, Дядо Коледа
Мерси, че намери време да ми отговориш на писмото! Трогната съм. Ти си много добър! Но аз не получих подарък. Явно си объркал нещо. Но нищо, не ти се сърдя. Да си жив и здрав, дядо Коледа!
Латинка

Мили Дядо Коледа, много те обичам и благодаря за подаръка! Искам другата година да се събудиш и да ти помагам да разнасяме заедно подаръците на децата!
Славена

Мерси, Дядо Коледа! Много съм доволна от подаръците! Желая ти да си все така добър и работлив! С много обич
Александра

Здравей, скъпи Дядо Коледа, за мен е истинско удоволствие да ти пиша! Мисля, че в бързината си объркал къщата, защото не получих Лаптоп и gsm! Страхувам се някой да не го е откраднал! Знам, че си така добронамерен и ще дойдеш пак! Моля те, по-скоро!
Микаел Арам Какчиян, 10г.

Мили Дядо Коледа, много ми харесва твоя подарък и много ти благодаря!
С обич: Весето

Ами аз не получих това, което ти писах, а колело Спринт – нищо, че си объркал – Благодаря ти!
Станислав, 9 г.

Мили Дядо Коледа, За съжаление аз не получих това, което искам, но нищо, важното е, че на Коледа прекарах чудесно. Аз съм вече голяма, но още вярвам в теб. Мерси поне за чудесното писмо, което си ми написал. Вярно, че исках игра, но нищо. Единствената ми мечта е Ивайло да ме хареса и да бъдем с него най-добри приятели ... Благодаря ти, Дядо Коледа!
Поли, 13 г.

Благодаря ти, мили Дядо Коледа, за страхотния подарък! Весело изкарване на празниците ти желае моето семейство и аз!
Славяна Русанова

Мили дядо Коледа, учудвам се, че толкова добре знаеш български език и, че наистина си ми донесъл ролерите. Благодаря на джуджетата ти и на теб този подарък много ми хареса. Дано и 2006 година да има такъв чудесен сайт. Продължавай да носиш такива подаръци, да ни обичаш и да помагаш не само на богатите деца ами и на бедните. Обичам те!!!
Йоана Григорова Гонкова от Горна Оряховица

Здравей Дядо Коледа, Получих твоето писмо и много ми хареса. За пръв път получавам толкова хубаво писмо и ти благодаря. И ти обещавам, че ще се постарая в училище и ще бъда добра ученичка.
с обич: Мила

Здравей, Дядо Коледа, така малко не получих това, което исках, но сигурно не съм бил послушен. Все пак не съжалявам, че ти писах. Надявам се другата година да получа това, което съм искал, ако ти прецениш така.
Георги

Мерси и на теб дядо Коледа, честита Коледа! Да си жив и здрав до година до амина! Обичам те!!!
ГабриелаКоментари
23 коментара

Йоана Митева, 10 г.,

Публикувано на 11.11.2008

Според мен няма Дядо Коледа, защото в този свят няма такива вълшебства. Че Коледите без Дядо Коледа наистина не са толкова хубави - не са, но вече съм голяма и трябва да погледна реално. Ще се опитам на моите толкова мечтани деца Коледата да бъде колкото се може по-дълго време весела.

Маргарита Маджарова, 8 г.,

Публикувано на 25.11.2008

Аз мисля,че има дядо Коледа и сега разбирам защо в децката градина е било с хора с костюми на дядо Коледа ето защо защото дядо Коледа е далече и не може да отиде навсякъде и праща хора ДЯДО КОЛЕДА СЪШТЕСТВУВА

Юриета иVаНОВА, 6 г.,

Публикувано на 02.12.2008

МИЛИ ДЯДО КОЛЕДА АКО СЪМ СЛУШАЛА ПРЕЗ ГОДИНАТА МИ ПОДАРИ ТОПКА ОБАЧЕ ГОЛЯМА ТОПКА

Юриета Иванова, 6 г.,

Публикувано на 03.12.2008

Мили Дядо Коледа,пиша ти отново,защото се сетих,че сташно много искам строител с по-големи части.Аз много слушах през годината и се надявам,че ще изпълниш желанието ми.Обещавам да слушам и през новата година.Твоя най-голяма почитателка Юрка-сладурка

Петя Асенова, 12 г.,

Публикувано на 09.12.2008

ДЯДО КОЛЕДА НЕ СЪЩЕСТВУВА.МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ НИ СА ДЯДО КОЛЕДА.

Изи Стиванс, 13 г.,

Публикувано на 20.12.2008

Аз искам нов телефон .Това ще бъде 2 ми телефон.Не съм си сменяла телефона от 2години и мисля че е крайно време да получа NOV.

Росица Матева, 8 г.,

Публикувано на 21.08.2009

скъпи дядо коледа можели рокла на принцеса и костяум на росалка и ак бате иван ми донесе перука на хана монтана не ми дониси но ак не мие донесе мояте да мие донесеш ще те чакам на коледа молате испални ми желаниета мама и тате не вярват че сащствуваш но аэ не мисла така аэ мисла че саществуваш много те обичам и с снежанка и джоджетата ви пожелавам приятна работа обичамви :)

Йоана Павлова, 9 г.,

Публикувано на 04.10.2009

аз искам да ми донесе часовник на уинкс за ръка

Николета Димитрова, 8 г.,

Публикувано на 11.10.2009

аз мисля че дядо коледа s16testvuva

Николета Димитрова, 8 г.,

Публикувано на 11.10.2009

за коледа искам дядо коледа да ми донесе кученцето боби

Злати , 10 г.,

Публикувано на 26.11.2009

Ох,аз от колко много години знам,че няма Дядо Коледа!Kоито иска да вярва аз лично не го правя .Желая ви множко подаръци и много усмивки аз за Коледа нищо не искам

Марина Стойнова, ,

Публикувано на 06.12.2009

Дядо Коледа може и да не съществува ние трябва да вярваме в Коледната магия

георги караиванов, 10г г.,

Публикувано на 14.12.2009

Дядо Коледа аз вярвам в теб но всички ми се присмиват аз не им обращам внимание аз вярвам в теб и очаквам един плейстейшан или трансформер ти избери аз никога няма да спра да вярвам в теб обичам те Гого

Стефани Карова, 9 г.,

Публикувано на 23.12.2009

Скъпи,Дядо Коледа! Много те моля за нещо хубаво.Ако може- ше дори да ми донесеш "лаптоп" но не може за това моляте донеси ми нещо хубаво. Със оби4 стефани!

evina stoilova, 11 г.,

Публикувано на 24.12.2009

Mili dqdo koleda pojelavam ti vesela koleda i 6tastliva nova godina.Iskam telefon LG-gb 220.blagodarq ti.Mnogo te obi4am.

Lorda slav4eva, 11g г.,

Публикувано на 24.12.2009

Mili dqdo koleda iskam nov telefon LG-gb 220. mnogo te obi4am. veselakoleda i6tastliva nova godina.MERRI KHRISTMAS.:)

ДАВИД ТИПОВ, 8Г г.,

Публикувано на 24.12.2009

МИЛИ ДЯДО КОЛЕДА МОЖЕЛИ ДА МИ ДОНЕСЕШ ЕДНО МАЛКО FINGARCHE С РАМПА И ГОЛЯМ СКЕЙБОРД СЕДНА СМАЗКА ЗА КОЛЕЛЦАТА АЗ ВЯРВАМ В ТЕБ.

Маги , 8 г.,

Публикувано на 28.03.2010

мили дядо коледа ако съм слушала като доиде декември искам китара като на пефците искам да е черна с розов огън моля те

маги мария магдалена, 9 г.,

Публикувано на 13.06.2010

дядо коледа много те обичам и искам интендо уинкс незнам как да го опиша и ще ти напиша саита http://online.winxclub.com/centro-web/ и моля да не ми прашташ китара моляте моляте омолявам те

Маги Христови, 8 г.,

Публикувано на 29.10.2010

Дядо Коледа аз вярвам в теп!

Сасине , 6 г.,

Публикувано на 26.11.2010

искам да имам истинска лаптом много ама много ви мола на мен и на сестра ми и ту много иска да имаме

Красимира Георгиева, 10 г.,

Публикувано на 11.12.2010

Аз искам моето семейство да бъде весело ,щастливо и нека всички да бъдем щастливи и живи.

lori ........., 11 г.,

Публикувано на 23.10.2011

ei xora dqdo Koleda ne sushtestvuva ! Maikite ni i bashtite prez noshta slagat podarucite pod elxata i te gi kupuvat ot magazinite !!!!! Vie kat izpratite suobshtenie do ,,dqdo Koleda`` kat pishe e-mail na mama ili tatko to kat napishete naprimer na maika vi suobshtenieto se izprashta na maika vi poshtata !!!! Dedooooo Koledooo draznish meee !!!! :D:D

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град