играчки

Начало | играчки | „Shopkins“ – най-новите играчки, които превзеха света

„Shopkins“ – най-новите играчки, които превзеха света

Аз детето | 2016-10-04

„Shopkins“ – най-новите играчки, които превзеха света

Много, ама наистина много рядко се случва някоя детска играчка да превземе сърцето на почти всяко едно дете в света и то по едно и също време и при това и на момичетата, както и на момчетата. Толкова малко играчки са правили това, че направо си заслужават да бъдат записани в книгата с рекордите на Гинес например. Лично ние от години не бяхме срещали подобна играчка. Факт е, че всяка нова играчка, всъщност се оказва леко променена стара, която не може да впечатли почти никого. Това обаче не важи за най-новите мънички играчки от серията „Shopkins“ – малките играчки, които вече превзеха големия свят. За да ви разкажем нещо повече за тях, ще обърнем внимание на това, от което са се впечатлили всички техни фенове, само вижте!

Те са оригинални

Казваме те, защото те са много – цели комплекти, с които можеш както да си играеш, така и да колекционираш. Тези малки хитове всъщност представляват малки фигурки на различни храни, които могат да бъдат смествани и размествани, да бъдат правени така че да изглеждат по различен начин или дори разменяни между децата, които ги събират. Идеята на играчките е да се покаже на всяко дете по един забавен начин как може само с няколко фигурки и въображението си да направи най-невероятната игра. Самите пък фигурки... Ами ние никога не сме виждали нещо подобно. Те са толкова сладурски. Представляват малки храни, с които обаче имаш чувството, че можеш направо да си говориш!

Стават и за момичета и за момчета

Разбира се всяка играчка става за всеки, щом той го иска. Но възрастните понякога обичат да приемат едни „неписани“ правила за разни неща. Така например според тях колите и роботите са за момчетата, а куклите за момичетата. При тази играчка няма как да се направи такова разделение. „Shopkins“ стават за всяко дете, което обича игрите с въображение.

С приятели винаги е по-забавно

Обикновено при повечето играчки, особено споменатите преди малко роботи и колички можеш да играеш сам. Две или повече деца не могат да управляват една и съща количка или да държат един и същи робот, още по-малко пък да го разменят. При „Shopkins“ обаче това съвсем не е така. Имали сме възможността да наблюдаваме и можем да ви кажем, че някак си тези играчки карат група приятели или дори деца, които ей сега са се срещнали, да си играят заедно и да се разбират идеално. Освен това е повече от интересно, когато се съберете, започнете да разглеждате кой какво геройче има и решите да си ги размените. Още по-готиното е, че те са толкова малки, че можете да ги носите навсякъде с вас, но и толкова интересни, че да можете да играете с тях където и да сте!

Те насърчават творчеството

Всеки знае, че дори най-интересната играчка е интересна за няколко часа или няколко дни и след това ти омръзва. Това няма как да стане с „Shopkins“. Гарантираме ви, те ще задържат вниманието ви поне за няколко седмици, че дори и месеци. Това е така, защото те са уникални и могат да се комбинират помежду си. Не искате повече да имате сладолед със смешна усмивка и тъжна круша? Ами добре. Тогава просто разглобете частите и си направете чисто нов герой.

Не са никак скъпи

Това по-скоро ще заинтересува вашите родители, но им кажете, че „Shopkins“ не са скъпи в сравнение с повечето играчки, които искате да имате. Цял комплект с 12 различни фигурки например е само 25 лева, а има дори и подарък към него – специална малка пазарска кошничка, в която усмихнатите ви продукти да се чувстват спокойно!



Коментари
3 коментара

Виктория Тодорова, 10 г.,

Публикувано на 01.11.2016

Еха!Ще ми препоръчате ли някой сайт от където мама да ми ги купи.

От редакцията: Има ги в почти всички сайтове за детски играчки и големи вериги магазини. :-)

Иванова , ,

Публикувано на 16.01.2017

Интересни са,но за съжаление 12бр комплект не е 5лв както пишете,а 25лв.Сами проверете в големите вериги детски магазини.Кошничка с 2 бр е 6лв.

От редакцията: Благодарим за поправката. Когато материалът е написан, цените бяха такива, но най-вероятно, защото са били нови играчки. :-)

виктория узунова, 9 г.,

Публикувано на 07.06.2017

Ще ми се да ми купят ,но са малко скъпички ,но да видим може и да стане чудо и да ми купят.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град